Κυριακή, 03 Μαρτίου 2013 13:32

Στήριγμα στους Λατίνους

Κυριακή σήμερα και το κουπόνι μας είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με παιχνίδια από ολόκληρη την υφήλιο και, φυσικά, τις Σούπερ Λιγκ, Primera Division και Serie A σε πρώτο πλάνο.

Το πλήθος των αγώνων προσφέρει, λοιπόν, ευκαιρίες για έξυπνα πονταρίσματα και… πολλά κέρδη. Όπως κάθε φορά, τέλος, το «μενού» των προτάσεών μας περιλαμβάνει Τένις και Μπάσκετ.

Ξεκινώντας με τα «Μονά», κάνουμε «στάση» σε δύο πρωταθλήματα της «γηραιάς ηπείρου» και σε δύο της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα, στην ολλανδική «Eredivisie» πιστεύουμε πολύ στο «Διπλό» Draw No Bet της Άλκμααρ στην έδρα της Βααλβάικ, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.83. Η μεσοβδόμαδη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας έχει δώσει «φτερά στα πόδια» των φιλοξενούμενων και θεωρούμε ότι θα συνεχίσουν σήμερα με... φόρα από την Τετάρτη. Κατηφορίζουμε στην Ισπανία και την Primera Division, όπου δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Εσπανιόλ για τον «Άσσο» επί της Βαγιαδολίδ (1.85). Οι Καταλανοί πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία τον τελευταίο καιρό και η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο «Καλδερόν» αποτέλεσε απλά μία «κακή παρένθεση». Κάνοντας ένα... υπερατλαντικό «άλμα», ταξιδεύουμε στο Μεξικό και στο ματς της Ατλάντε με την Τολούκα, όπου θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να φύγουν με το νικηφόρο αποτέλεσμα. «Διπλό» Draw No Bet, λοιπόν, με απόδοση 2.00. Το τελευταίο δυνατό μας σημείο έρχεται από την Αργεντινή και αφορά τον «Άσσο» Draw No Bet της Σαν Λορέντζο στην «κόντρα» της με τη Ρίβερ Πλέιτ (2.07), καθώς θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να «βάλουν φρένο» στην εξαιρετική πορεία των «μιλιονάριος». Τέλος, με λίγο μικρότερο ποντάρισμα κρατάμε και τη Λυών που αγωνίζεται μέσα στη Βρέστη σε απόδοση 1.89 στην αδειοδοτημένη Meridianbet.

Σύντομη η αναφορά μας για τις «Μπόμπες», όπου κρατήσαμε δύο σημεία, που αφορούν σε παιχνίδια που ξεκίνησαν πριν τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου. Θεωρήσαμε, αρχικά, ότι η Ναϊμέγκεν είναι ικανή να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Φέγενορντ («Άσσος» Draw No Bet σε απόδοση 2.70), ενώ παράλληλα πήγαμε με το Χ2 της Γκαζιάντεπσπορ μέσα στην έδρα της Αντάλιασπορ (1.95).

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε κρατήσει 5 αγώνες σε απόδοση 3-4-5 (16 στήλες x 5€) και συνολικό ποντάρισμα 80€. Αναλυτικά:

Τορίνο – Παλέρμο 1 (2.05)

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Μάιντζ 1 Draw No Bet (2.12)

Μόναχο 1860 – Ίνγκολσταντ 1 (1.87)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2 Draw No Bet (2.01)

Λος Άντζελες – Σικάγο 1 (1.95)

Στο Μπάσκετ, τώρα, η πεντάδα των προτάσεών μας ξεκίνησε από το μεσημέρι, με τις δύο πρώτες να αφορούν την ισπανική ABC Liga και το ποντάρισμά μας πάνω στο +10 της Κάχα Λαμποράλ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα (1.82) και στο -2.5 της Μάλαγα στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Μπιλμπάο (1.91). Οι υπόλοιπες τρεις προτάσεις μας έρχονται από τη γειτονική Ιταλία. Καταρχάς πηγαίνουμε με το -3 της Καντού στην έξοδό της στο Αβελίνο (1.99), ενώ η επόμενη στάση μας είναι στο Πέζαρο, όπου ποντάρουμε στο +3.5 της Ρετζιάνα στην εκτός έδρας «μάχη» της με την τοπική ομάδα. Τέλος, το πιο δυνατό σημείο αφορά στο ντέρμπι της Μιλάνο με τη Σιένα, με το + 1.5 για τους φιλοξενούμενους στο 1.87 να φαντάζει ως μία πολύ ελκυστική επιλογή.

Κλείνοντας με το Τένις, η σημερινή μας πρόταση αφορά στη νίκη του Μιλό επί του Χούτα Γκαλούνγκ στο ATP Challenger του Σέρμπουργκ, σε απόδοση 2.05.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares