Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 17:02

2-3 γκολ στο Λονδίνο

Με μία εκπληκτική εμφάνιση και συνολικό σκορ 7-0 η Μπάγερν πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου θα βρει αντιμέτωπη την συντοπίτισσά της Ντόρτμουντ.

Χθες οι Γερμανοί επικράτησαν με 3-0 μέσα στη Βαρκελώνη της Μπαρτσελόνα και έκαναν το συγκρότημα του Τίτο Βιλανόβα να μοιάζει ανύμπορο να αντιδράσει. Σήμερα σειρά παίρνουν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί για το Γιουρόπα Λιγκ. Τσέλσι εναντίον Βασιλείας και Μπενφίκα εναντίον Φενερμπαχτσέ. Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 12 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της (10-2-0), έχοντας χάσει για τελευταία φορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) τον Απρίλιο του 2011, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Λονδρέζοι, λοιπόν, καλούνται σήμερα να υπερασπίσουν το 1-2 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της 15ης Μαΐου στην «Άμστερνταμ Αρίνα» και να διεκδικήσουν μία σημαντική πρωτιά: να μετατραπούν στην πρώτη ομάδα που κατακτά σε αντίστροφη σειρά τις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές κούπες μέσα σε μία διετία («σήκωσαν» πέρσι το παρθενικό Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας τους).

Βέβαια, στο «στρατόπεδο» της Τσέλσι κινούνται ήδη σε ρυθμούς Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς οι προχθεσινές «δηλώσεις» του «special one» έριξαν... λάδι στη φωτιά περί επιστροφής του στο Λονδίνο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπέρτραντ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Άσλεϊ Κόουλ στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Νταβίντ Λουίζ θα αγωνιστεί εκ νέου στα χαφ, με τον Φερνάντο Τόρες να έχει το ρόλο του κεντρικού επιθετικού (απόντος του Ντεμπά Μπα). Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι βρίσκεται στην 3η θέση (όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ) με 65 βαθμούς (και ένα ματς λιγότερο), στο +1 από την 4η Άρσεναλ και στο +3 από*την 5η Τότεναμ (επίσης ένα ματς λιγότερο).Ένα σταστικό που έχει σημασία και για το σημερινό μας στοίχημα είναι πως τo 2-0 επί της Σουόνσι έβαλε τέλος σε 7 συνεχόμενα Over 2,5 (Over 3,5 σε 3 περιπτώσεις, συνδυασμός με G/G σε 6 περιπτώσεις) για όλες τις διοργανώσεις (3 για πρωτάθλημα, 1 για FA CUP, 3 για Γιουρόπα Λιγκ). Η Βασιλεία, από την πλευρά της, δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τους «μπλε» στο πρώτο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει στο σημερινό επαναληπτικό με τα δεδομένα εις βάρος της. Βέβαια, το κίνητρο της πρόκρισης στον παρθενικό ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της είναι από μόνο του πολύ σημαντικό, ώστε οι παίκτες των Ελβετών να τα «δώσουν όλα» για μία μεγάλη ανατροπή (χρειάζονται νίκη με 0-2 ή με ένα γκολ διαφορά με σκορ από 2-3 και πάνω). Άλλωστε, η πρόκριση επί της Τότεναμ στην προημιτελική φάση αποτελεί «φωτεινό οδηγό» για αυτούς στο σημερινό ματς (είχαν σκοράρει δύο γκολ στο πρώτο ματς του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», 2-2 το τελικό σκορ).

Στο Over 2,5 τα 3 τελευταία και τα 7/9 τελευταία ματς της Βασιλείας για ελβετικό πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ (Over 3,5 σε 1 και 5 περιπτώσεις αντίστοιχα, συνδυασμός με G/G σε 2 και 5 περιπτώσεις αντίστοιχα). Εμείς έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε σε γκολ και συγκεκριμένα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.15.

 

Στο άλλο ματς η Μπενφίκα αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ, με τους Τούρκους να έχουν το πλεονέκτημα καθώς νίκησαν εντός έδρας με 1-0 του Πορτογάλους.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore, συμβουλευτείτε τα Στατιστικά Ποδοσφαιρου και δείτε σε Livestreaming την αναμέτρηση Τσέλσι - Βασιλεία.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares