Κυριακή, 05 Μαΐου 2013 14:49

Υπάρχει... ψητό πριν τη σούβλα‏

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά για όλον τον κόσμο. Το αρνί και το κοκορέτσι είναι ήδη στη σούβλα, όμως το στοίχημα δε σταματά ούτε την Κυριακή του Πάσχα. Στην Αγγλία καθηλώνουν τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι και Λίβερπουλ – Έβερτον, ενώ στην Ιταλία «φουντώνει» τη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στην Ολλανδία ο Άγιαξ κάνει σήμερα φιέστα τίτλου, όμως η δεύτερη θέση δεν έχει ξεκαθαρίσει με την PSV, Φέγενορτν και Φίτεσε να τη διεκδικούν. Στη Γαλλία η ώρα της «στέψης» για την Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε, ενώ στην Ισπανία στο επίκεντρο βρίσκονται οι μάχες για σωτηρία και Ευρώπη.

Στα σημερινά μας προγνωστικά αρχίζουμε με την κατηγορία «Μπόμπες» και το δυνατό σημείο της ημέρας το «Διπλό» Draw No Bet της Ίντερ Τούρκου μέσα στην Μαρίεχαμν σε απόδοση 2.80. Η Μαρίεχαμν τη Μ. Πέμπτη υποδέχθηκε την Ελσίνκι σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2, αν και έχανε 0-2 έως το 63’. Πήρε τον τέταρτο βαθμό της στη Βεϊκαουσλίγκα καθώς είχε προηγηθεί η νίκη με 1-0 κόντρα στη Γιάρο και πάλι μπροστά στο κοινό της, ενώ στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από τη Μιλικόσκι με το ίδιο σκορ, αλλά μακριά από το γήπεδό της. Στηρίζουμε το «διπλό» με κάλυψη στο Draw No Bet σε καλή απόδοση καθώς θεωρούμε πως το «μομέντουμ» ευνοεί τους φιλοξενούμενους. Στη Γερμανία πάμε με το Χ2 της ΦΣΒ Φρανκφούρτης κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν σε απόδοση 2.57. Η πιο μεγάλη ώρα... είναι τώρα. Να δείξει τα «καρύδια» της καλείται στο σημερινό παιχνίδι η ΦΣΒ, που βρίσκεται ανέλπιστα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε να διεκδικεί με σημαντικές πιθανότητες της είσοδό της στην προνομιούχο τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Νίκη στο αποψινό παιχνίδι τη φέρνει στο +1 από τη Λάουτερν και στο +2 από την Κολωνία που χθες ηττήθηκε στο Μπόχουμ, τη στιγμή που η ίδια θα έχει στα δύο εναπομείναντα ματς εντός τη Μπόχουμ κι εκτός την αδιάφορη Μπράουνσβαϊγκ. Τέταρτο τρίποντο στα πέντε τελευταία της ματς την προηγούμενη εβδομάδα, διάστημα στο οποίο παραμένει αήττητη, αλλά χρειάστηκε και αρκετή τύχη για το 3-1 επί της Ντιναμό Δρέσδης.

Πάμε στα «Μονά» όπου έχουμε ξεχωρίσει το «Διπλό» Draw No Bet της Νις κόντρα στη Ρεν που παίζεται σε απόδοση 1.93. Στο Βέλγιο κρατάμε τον «Άσσο» της Άντερλεχτ με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης σε απόδοση 1.80. Πρόκειται για παραδοσιακό ντέρμπι του Βελγίου. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Κλαμπ Μπριζ. Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της οι οποίοι τη Μ. Τετάρτη πήγαν με άγριες διαθέσεις στην προπόνηση και τα «έχωσαν» σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο. Μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ, η Άντερλεχτ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, κόντρα στη Λόκερεν με 3-0. Στα πέντε υπόλοιπα παιχνίδια της μετρά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, ωστόσο αν κερδίσει σήμερα, τότε θα «πατήσει» κορυφή. Στην Αγγλία στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι κρατάμε το over 3 γκολ, ενώ απο την Πορτογαλία επιλέξαμε τον «Άσσο» στον αγώνα Μπέιρα Μαρ – Μαρίτιμο σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares