Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 14:25

"Διπλά" με κάλυψη σε Γαλλία και Τουρκία

Μετά τη νέα μεγάλη επιτύχια για τον ελληνικό αθλητισμό και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη συνεχόμενη φορά απο τον Ολυμπιακό και 9η συνολικά για τη χώρα μας, επιστρέφουμε σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως επιτάσσει η μέρα.

Χθες δεν έλειψαν οι επιτυχίες με το «διπλό» της Δόξας Δράμας στις «Μπόμπες» σε απόδοση 3.45 να περνάει... άερας, αλλά και τα Διπλά Draw No Bet της Μπολόνια (4.33) και της Σάντος Λαγκούνα (2.38) στο Σύστημα. Στα Μονα 3/5 με τα "δυνατά" μας σημεία (Μπετις, Μιντιλαντ, Εβιαν) να πληρώνουν, ενώ αντίθετα η Μάδεργουελ με τη Ρος Κάουντι κόλλησαν στο 2-0 απο το 45᾽ και μας στέρησαν τα κέρδη του Over 2.5 που είχαμε επιλέξει στο συγκεκριμένο παιχνιδι

Δευτέρα σήμερα και οι αγώνες στο κουπόνι μας είναι λιγοστοί, ωστόσο καταφέραμε να ξεχωρίσουμε αυτούς που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Αρχίζουμε λοιπόν τις προτάσεις μας από την κατηγορία «Μονά» και το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το 2 Draw No Bet της Μπουγιουκσεχίρ με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ σε απόδοση 1.73 στην αδειοδοτημένη και νόμιμη Bet365 . H Τραμπζονσπόρ εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε, συντρίβοντας την Τετάρτη (8/5) τη Σίβασπορ εντός έδρας με 6-0. Στο Πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με 2-1 μακριά από το γήπεδό της κόντρα στην Καϊσερίσπορ, η οποία ήταν η δεύτερη στην τελευταία εξάδα αγώνων της στη Super Lig και στα τέσσερα υπόλοιπα ματς μετρά ισάριθμες νίκες. Βαθμολογικά είναι αδιάφορη και όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στον τελικό κυπέλλου. Από την άλλη πλευρά η Μπουγιουκσεχίρ υποδέχθηκε τη Φενέρμπαχτσε την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε σπουδαία νίκη με 2-0. Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο της τρίποντο στη Super Lig μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία ο απολογισμός της αποτελούνταν από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Με τους 36 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, «συγκατοικεί» με την Ακίσασπορ, αλλά βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, υπερτερώντας στην ισοβαθμία. Η νίκη σήμερα θα της δώσει τη δυνατότητα να αποβάλλει και τυπικά το άγχος και βάλει μέσα τα... κουμπιουτεράκια. Συνεχίζουμε με τη Β’ Ισπανίας και τον «Άσσο» Draw No Bet της Ουέλβα κόντρα στην Έρκουλες σε απόδοση 1.65. Με την αναμέτρηση του «Νουέβο Κολομπίνο» ολοκληρώνεται σήμερα η 38η αγωνιστική στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Η Ουέλβα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Έρκουλες και θα επιδιώξει από την αρχή το νικηφόρο αποτέλεσμα, προκειμένου να απομακρύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις «μαύρες σκέψεις». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο +7 από την «επικίνδυνη ζώνη» (41β. έχει η 19η Μούρθια, που έχει αγωνιστεί ήδη), οπότε ένα σημερινό «τρίποντο» εξασφαλίζει σχεδόν σίγουρα την παραμονή, με δεδομένο ότι απομένουν άλλες 4 αγωνιστικές (πέραν τη σημερινής για τη λήξη του πρωταθλήματος).

Στην κατηγορία «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας έρχεται απο τη Β’ Γαλλίας και ειναι το «Διπλό» Draw No Bet της Ναντ κόντρα στην Καέν σε απόδοση 2.30. Τελικός ανόδου το σημερινό ματς για την ομάδα της Καέν, καθώς σε περίπτωση νίκης θα πιάσει τη Ναντ στους 62 βαθμούς. Απλό τρίποντο πάντως δεν αρκεί στην Καέν, καθώς βρίσκεται στο -3 στη διαφορά τερμάτων, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει νικήσει με τουλάχιστον δύο γκολ, ώστε να μπει εκείνη στην προνομιούχο τριάδα. Η Ναντ μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και στοχεύει στο διπλό που θα την επαναφέρει» στη 2η θέση (κάτι που σημαίνει απευθείας άνοδο), τη στιγμή που προέρχεται από δύο σερί διπλά, αμφότερα χωρίς να δεχτεί γκολ. Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο με το Χ2 της Γρανάδα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε απόδοση 2.85. Η Γρανάδα, έχει σήμερα μία δύσκολη αποστολή, καθώς καλείται να φύγει με το διπλό από μία πολύ δυνατή έδρα, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο «κολλητές» νίκες (επί Εσπανιόλ εκτός και επί Μάλαγα εντός), στοιχείο που τους εφοδιάζει με πολύ θετική ψυχολογία για σήμερα. Η ομάδα του Λούκας Αλκάραθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού (35β. έναντι 32 της 18ης Λα Κορούνια) και ανοίγει την «ψαλίδα» της διαφοράς στο +6 με σημερινή νίκη, με τρεις αγωνιστικές (πέραν της τρέχουσας) να απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Εμείς θα στηρίξουμε το συγκρότημα του Αλκάραθ καθώς θεωρούμε πως μπορεί να κάνει την «έκπληξη».

Στην κατηγορία «Tennis» ενδιαφέρουσες είναι οι προτάσεις του tipster μας απο το ATP Rome Masters. Αρχίζουμε με τη δυνατή πρόταση που είναι το over 21.5 games στην αναμέτρηση των Giraldo και Janowicz σε απόδοση 1.80. Συνεχίζουμε με τη νίκη του Andreas Seppi κόντρα στον Fognini σε απόδοση 2.10, ενώ προβλέπουμε και επικράτηση του Kohlschreiber απέναντι στον Raonic σε απόδοση 2.65. Τέλος στον αγώνα Nishikori - Lorenzi κρατάμε τη νίκη του Lorenzi στο πρώτο σετ που πληρώνει 3.01.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis,  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και δείτε σε Livestreaming τον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερλιγκ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares