Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 13:19

Το κουπόνι κρύβει εκπλήξεις σε μεγάλες αποδόσεις

Στην Ισπανία στρέφονται σήμερα τα φώτα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου καθώς το Κύπελλο είναι... Μαδριλένικη υπόθεση.

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρώνται με έπαθλο το Copa Del Rey. Η Βασίλισσα πληγωμένει απο τη νέα αποτυχία στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έχει μία τελευταία ευκαιρία να κλείσει με επιτυχία τη χρονιά και να χαρίσει έστω και κάποια χαμόγελα στους οπαδούς της. Από την άλλη πλευρά η Ατλέτικο στην τελευταία πιθανόν χρονιά του Φαλκάο στο σύλλογο θέλει να συνεχίσει την επίστευτη επιτυχία που έχει σε τελικούς τα τελευταία χρόνια καθώς μετράει 4 κατακτήσεις τίτλων σε 5 τελικούς από το 2012 (2 Γιουρόπα Λιγκ και 2 Σούπερ Καπ) καθώς έχασε μόνο το Κόπα Ντελ Ρέι από τη Σεβίλλη. Το κουπόνι εξάλλου περιλαμβάνονται αγώνες για τη Β’ Γαλλίας, τη Φινλανδία, την Ιρλανδία, τη Σουηδία, την Τουρκία, την Ελβετία και την Αργεντινή.

Αρχίζουμε τις σημερινές προτάσεις με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Μπρέι με αντίπαλο την Κορκ Σίτι σε απόδοση 2.38. Προβληματική είναι η παρουσία της Κορκ στα τελευταία παιχνίδια, έστω και αν προέρχεται από νίκη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν μόλις δύο από τα τελευταία εφτά ματς, στα οποία υπέστησαν τέσσερις ήττες και πήραν και μια ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά Επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική βελτίωση της Μπρέι την προηγούμενη αγωνιστική, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με τους πρωταθλητές Σλίγκο Ρόβερς. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν μόλις η δεύτερη ομάδα φέτος που κράτησαν τους πρωτοπόρους στο «μηδέν» επιθετικά, ενώ τους απείλησαν ακόμη και με ήττα, αποτέλεσμα που «κυνήγησαν». Στο φινάλε ήρθε ο πόντος, που είναι καλοδεχούμενος για την Μπρέι, που αν κερδίσει σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα βγαίνει εκτός της τελευταίας δυάδας της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε τις εκπλήξεις και πάμε στη Φινλανδία όπου έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Ροβανιέμι κόντρα στην Κουόπιο σε απόδοση 3.00. Δεν ξεκίνησε καλά στη Βεϊκαουσλίγκα φέτος, ωστόσο πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα, και μάλιστα διαδοχική, μετά από αυτή κόντρα στην Τούρκου με 4-1. Στα τέσσερα υπόλοιπα παιχνίδια της, μετρά μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Την προσεχή Δευτέρα αντιμετωπίζει τη Χάκα, η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, για τους «8» του Κυπέλλου. Από την άλλη πλευρά η Ροβανιέμι ήταν εντυπωσιακή στην εντός έδρας αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Γιβάσκιλα, της οποίας επικράτησε 2-0 πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στη Βεϊκαουσλίγκα μετά από έξι αγωνιστικές και δείχνει ανεβασμένη και σε φόρμα. Στη Β’ Γαλλίας πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Κλερμόντ με αντίπαλο την Οσέρ σε απόδοση 2.49. Η κατάκτηση της 9ης θέσης είναι ο μοναδικός στόχος της Οσέρ, η οποία ήδη σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Μετά και την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς πάντως, δεδομένα θα αποτελέσει -θεωρητικά τουλάχιστον- μία από τους διεκδικητές της ανόδου. Για φέτος όμως δεν υπάρχει κίνητρο σε αντίθεση με τη Κλερμόν που μετά την τεράστια νίκη επί της Σατορού βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σωτηρία. Έτσι θα πάμεμ ε το Διπλό έχοντας την κάλυψη αφού σε περίπτωση ισοπαλίας θα μας επιστραφεί το ποντάρισμά μας. Τέλος στον σούπερ τελικό Ρεάλ – Ατλέτικο επιλέξαμε να πάμε με τους «ροχιμπλάνκος» στο Χ2 που παίζεται στο 2.50.

Στο Μπάσκετ επιλέξαμε δύο σημεία απο το ιταλικό πρωτάθλημα. Ξεχωρίζει το +6.5 της Καντού κόντρα στη Σάσσαρι σε απόδοση 1.88, ενώ κρατάμε και το +6.5 της Ρετζιάνα με αντίπαλο τη Ρόμα σε απόδοση 1.85.

Στην κατηγορία Tennis το ATP Rome Masters συνεχίζεται προσφέροντας θέαμα και συγκινίσεις. Σήμερα ο Djokovic βρίσκει στο δρόμο του το πρώτο δύσκολο εμπόδιο που ακούει στο όνομα Berdych. Ο tipster μας έχει επιλέξει να παίξει με games και βρίσκεται value στο over 20.5 σε απόδοση 1.80.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 3 παιχνίδια σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 13€) και συνολικό ποντάρισμα 52€. Αναλυτικά:

Ίντερ Τουρκού – Βάασα 2 DNB (3.10)

Χόνκα – Γιβασκίλα 2 DNB (3.00)

Φάλκενμπεργκ – Μπράγκε 2 DNB (3.60)

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis,  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και δείτε σε Livestreaming τον αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι οφ της Σούπερλιγκας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares