Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 14:37

Άσσοι με κάλυψη απο τη Βραζιλία‏

Αντίστροφα μετρά η Εθνική μας ομάδα πριν τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνα της Εθνικής Νέων για την Elite Round (ενδιάμεση φάση) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Οι παίκτες του Θοδωρή Παχατουρίδη αγωνίζονται στην Πολωνία κόντρα στην Κροατία για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Εκτός από τους αγώνες των «μικρών» εθνικών υπάρχει έντονη δράση στην Α’ Βραζιλίας, από όπου προέρχονται και δύο σημερινές μας προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Πορτουγκέσα κόντρα στην Ιντερνασιονάλ σε απόδοση 1.98. Άτυχη η ομάδα του Πιμέντα την περασμένη Κυριακή, όπου έχασε μέσα από τα χέρια της το διπλό στη Ναούτικο. Παρ' ό,τι δεν ξεκίνησε καλά το ματς για την Πορτουγκέσα, μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις της συνάντησης. Πρώτος βαθμός αυτός στο φετινό Μπραζιλεϊράο έπειτα από την ήττα στην έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ σήμερα θα δώσει το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Ευελπιστεί να πάρει το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από μία αναπάντεχη εντός έδρας ήττα. Συνεχίζουμε με ακόμα έναν «Άσσο» σε Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) αυτόν της Βάσκο κόντρα στην Ατλέικο Μινέιρο που πληρώνει 2.13. Η προϊστορία ειναι σαφώς υπέρ των γηπεδούχων καθώς το τελευταίο διπλό της Μινέιρο στη Βάσκο ήταν τον Σεπτέμβριο του 2002 (1-2). Εμείς θα πάμε με την παράδοση και την έδρα έχοντας βέβαια την κάλυψή μας.

Στο Τennis το ματς της ημέρας σήμερα στο Παρίσι είναι αυτό ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Τόμι Χάας. Οι δύο τους θα διεκδικήσουν μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης κλείνοντας ραντεβού με τον Ράφαελ Ναδάλ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αυτήν θα είναι η όγδοη φορά που οι δύο τενίστες τίθενται αντιμέτωποι στην καριέρα τους, με τον Σέρβο να προηγείται 4-3 στις νίκες, όμως ήταν ο Χάας ο οποίος βγήκε νικητής στο τελευταίο ραντεβού τους και μάλιστα φέτος στο Μαϊάμι. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η λογική για τους περισσότερους λέει μια εύκολη επικράτηση του Τζόκοβιτς στα τρία ή στην χειρότερη στα τέσσερα σετ, όμως εμείς δεν είμαστε της ίδιας άποψης. Αυτό που ξεχωρίζει στο παιχνίδι του Γερμανού δεν είναι δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά η σχεδόν τέλεια εκτέλεση των τακτικών του μέσα στο court εκμεταλλευόμενος άψογα όλα τα όπλα του, με κορυφαία το σερβίς και το slice backhand.

Πριν λίγους μήνες ο Χάας πραγματοποιήσει μια εμφάνιση για σεμινάριο στο Μαϊάμι κερδίζοντας τον Τζόκοβιτς στα δύο σετ και από τότε δεν βλέπουμε να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αντιθέτως ο Γερμανός έχει γεμίσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και έχει αποκτήσει ακόμα καλύτερο ρυθμό. Ανέκαθεν ο Χάας ήταν φτιαγμένος για τα μεγάλα ματς και επειδή τίποτα δεν είναι απίθανο στις μέρες, εμείς θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά δίνοντας τον πρώτο λόγο στον Γερμανό στην σημερινή αναμέτρηση. Επιλέγουμε την έκπληξη σε απόδοση 7.54.

Στο Μπάσκετ και στα πλέι οφ της Ισπανίας ο tipster μας κρατάει για σήμερα το -3.5 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γκραν Κανάρια σε απόδοση 1.91.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε για τις αποδόσεις που προσφέρει ο Stoiximanστον αγώνα Λιθουανία - Ελλάδα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares