Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 15:27

ΓΚΑΪΣ και Αλμερία με κάλυψη, παίρνει το πρωτάθλημα η Ρεάλ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σήμερα στο Βόλο, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε έναν αγώνα δίχως αύριο για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να καταφέρουν να πάρουν το 4ο και τελευταίο εισιτήριο για τη Σούπερλιγκ (πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Καλλονή και τον Εργοτέλη), ενώ η ομάδα του Αγρινίου βολεύεται και με ισοπαλία. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει «στραβώσει» από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ και το περιστατικό με τον Σταμάτη Καρρά (σ.σ: έσκασε κροτίδα στο χέρι του), ενώ οι τόνοι ανέβηκαν και εξαιτίας του ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου ως διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Το βέβαιο είναι ότι ο Παναιτωλικός δεν αναμένεται να περάσει εύκολες στιγμές σήμερα στο «Πανθεσσαλικό». Μπαράζ ανόδου έχουμε και στη Β’ Ισπανίας με τη Χιρόνα να υποδέχεται την Αλμερία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν ποιος θα ακολουθήσεις τις Έλτσε και Βιγιαρεάλ στην Primera Division. Σήμερα εξάλλου, συνεχίζεται το Confederation cup με δύο σούπερ αναμετρήσεις. Η διοργανώτρια Βραζιλία υποδέχεται το Μεξικό και η Ιταλία την Ιαπωνία. Τέλος στο κουπόνι μας φιλοξενούνται αγώνες για την 14η αγωνιστική του Φινλανδικού πρωταθλήματος και του Νορβηγικού Κυπέλλου, ενώ στη σέντρα βρίσκεται Σουηδία και Αμερική.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την κατηγορία «Μπόμπες» και τον «Άσσο» Draw No Bet της ΓΚΑΪΣ κόντρα στην Έρεμπρο σε απόδοση 2.27. Μεγάλο ντέρμπι στο Γκέτεμποργκ, με την τυπικά γηπεδούχο (το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο) Γκάις, να προέρχεται από ένα εξαιρετικό σερί αγώνων. Έπειτα από το κακό ξεκίνημα στη σεζόν, οι γηπεδούχοι «τρέχουν» ένα απόλυτα ικανοποιητικό σερί θετικών αποτελεσμάτων, το οποίο αποτελείται από πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, διάστημα όπου ηττήθηκαν μόνο από τη Φάλκενμπεργκ. Νίκη και στα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια για την Γκάις, που σκόραρε συνολικά πέντε γκολ, χωρίς να δεχτεί ούτε ένα!

Συνεχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» και το «Διπλό» Draw No Bet της Αλμερία κόντρα στη Χιρόνα σε απόδοση 2.07. Ο τελικός στα πλέι οφ ανόδου στη Σεγούντα Ντιβιζιόν είναι διπλός. Το πρώτο ματς γίνεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα στη βαθμολογία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (η 4η Χιρόνα) και ο επαναληπτικός στην έδρα αυτής που τερμάτισε υψηλότερα (η 3η Αλμερία). Μετράει κανονικά το εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής του ζευγαριού παίρνει το τρίτο «εισιτήριο» για την Πριμέρα Ντιβιζιόν (έχουν ήδη προαχθεί απευθείας οι Έλτσε και Βιγιαρεάλ). Αμφότερα τα διπλά της Αλμερία στην έδρα της Χιρόνα (στα δύο μοναδικά ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο «Μοντιλίβι» την τελευταία δεκαετία) έχουν επιτευχθεί με σκορ 0-1. Η Αλμερία μπαίνει στο ζευγάρι του διπλού τελικού με τον τίτλο του φαβορί και μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια της (6 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δύο για τα ημιτελικά των πλέι οφ), ενώ στα 22 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (περιλαμβάνεται και αυτό της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ) μέτρησε 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες, πετυχαίνοντας 36 γκολ και δεχόμενη 32 (καλύτερος απολογισμός στα εκτός έδρας, όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος).

Στο Μπάσκετ η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε με το 5ο παιχνίδι της σειρά των τελικών της ACB να είναι προ των πυλών, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να ερίζουν για τον τίτλο. Ο αγώνας είναι χωρίς αύριο, με τον νικητή να αναδεικνύεται πρωταθλητής και τον χαμένο να μένει με την πίκρα και τον πληγωμένο εγωισμό απώλειας ενός πρωταθλήματος από τη μισητή αντίπαλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας και να επιστρέψει στην κορυφή της ACB μετά το 2007, όταν και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα πάλι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με 3-1 όμως τότε. Στην κανονική περίοδο φέτος δεν είχε αντίπαλο και εξασφάλισε εύκολα το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Και στους δύο πρώτους γύρους των πλέι οφ προκρίθηκε αλώβητη, μέχρι να γνωρίσει την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα. Πήρε πίσω πάντως άμεσα την έδρα της, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση στο τρίτο παιχνίδια στη Βαρκελώνη. Λογικό είναι να προσπαθήσει να δώσει και από την αρχή σήμερα γρήγορα ρυθμό στο παιχνίδι, μιας και εκεί πολύ δύσκολα να ηττηθεί, με την αντίπαλο της να δείχνει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει ψηλά στο σκορ.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της, αφού αρχικά κέρδισε το 4ο παιχνίδι με 73-62 και έστειλε τη σειρά σε 5ο και καθοριστικό ματς, μπαίνει για να τα παίξει όλα για όλα, γνωρίζοντας ότι δεν είναι το φαβορί και έχοντας ξανά το ερωτηματικό αν θα προλάβει να αγωνιστεί κανονικά ο Ναβάρο και κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει στο σύνολο την ομάδα του. Για την Μπαρτσελόνα ξεκινούν όλα από την άμυνα, όπως φάνηκε και στο 4ο παιχνίδι. Σίγουρα συνιστά επιτυχία το ότι κατάφερε να κρατήσει μια ομάδα σαν τη Ρεάλ στους 62 πόντους. Δεδομένα θα φροντίσει να κρατήσει ξανά χαμηλά το ρυθμό.

Όσο και αν μιλάμε για ένα παιχνίδι δίχως αύριο και οι προβλέψεις είναι πάντα επίφοβες, η Ρεάλ δείχνει να έχει το προβάδισμα για να επιστρέψει στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος. Εμείς θα την ακολουθήσουμε περιμένοντας να επαληθεύσει τον άσο και να καλύψει τη διαφορά, ανοίγοντας το ρυθμό από την αρχή. Ρεάλ -5 (1.82).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Μεταγραφές ΠΑΟΚ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares