Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 14:32

Ισοπαλία με κάλυψη στο "Ολντ Τράφορντ"

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr.

Ακόμα ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο με σούπερ ματς, εντυπωσιακά γκολ και πολλές εκπλήξεις αποτελεί παρελθόν. Πριν μπούμε σε ρυθμούς Champions League, μεσολαβεί η κλασσική «χαλαρωτική» Δευτέρα, που περιλαμβάνει παραδόξως αρκετές αναμετρήσεις. Μία από αυτές το μεγάλο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι, με τον Μουρίνιο να τίθεται και πάλι αντιμέτωπος των «κόκκινων διαβόλων» και τον Ρούνεϊ να αντιμετωπίζει την ομάδα, που τον διεκδίκησε φέτος με πάθος να τον κάνει δικό της. Στα του ελληνικού πρωταθλήματος, η αυλαία της 2ης αγωνιστικής πέφτει στο «Παγκρήτιο» με την αναμέτρηση Εργοτέλης – Λεβαδειακός. Φινάλε και στη 2η αγωνιστική της Ισπανίας με τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Los Carmenes» επί της Γρανάδα, ενώ στην Ιταλία η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Κατάνια. Κατά τα άλλα το κουπόνι μας περιλαμβάνει ματς για την Α’ και Β’ Σουηδίας, τη Β’ Γερμανίας, την Τουρκία, την Πορτογαλία κ.α.

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι στο «Όλντ Τράφορντ». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι και εμείς κρατάμε το Χ (2NB) που προσφέρει η Novibet σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για ένα νέο στοίχημα, που όπως γράψαμε και χθες μας δίνει την ευκαιρία να καλυφθούμε όπως και το γνωστό μας Draw No Bet. Έτσι εδώ επιλέγουμε το Χ και σε περίπτωση που νικήσει η Τσέλσι, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. ο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των «μπέμπηδων» ήταν ιδανικό, με την ομάδα του να κάνει επίδειξη δύναμης μέσα στην έδρα της Σουόνσι, επικρατώντας με 1-4. Σήμερα, όμως, είναι το πρώτο δυνατό «τεστ» για τους πρωταθλητές Αγγλίας, με κεντρικό πρόσωπο στο ματς τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Αιτία... το ενδιαφέρον του Μουρίνιο για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, σε συνδυασμό με τις «τάσεις φυγής» που παρουσιάζει ο «Ρου» από τις αρχές του καλοκαιριού. Ο Μόγιες ενδέχεται να δώσει σήμερα φανέλα βασικού στον 27χρονο φορ, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν πωλείται. Μεσοβδόμαδα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μεσούτ Εζίλ, ενώ ήδη έχει απορριφθεί πρόταση ύψους 28 εκατ. λιρών από την Έβερτον για την έλευση στο «Ολντ Τράφορντ» των Μαρουάν Φελαϊνί (μεσοεπιθετικός) και Λέιτον Μπέινς (αριστερό μπακ), δύο παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά ο Μόγιες. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (έχει σκοράρει 76 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Ιανουάριο του 2011 ως σήμερα, 27 περισσότερα από τον δεύτερο Γουέιν Ρούνεϊ) θα αποτελέσει εκ νέου το «όπλο» των γηπεδούχων στη «γραμμή κρούσης», με τον Μόγιες να δηλώνει προχθές για τον Ζοζέ Μουρίνιο ότι «η παρουσία του είχε λείψει από το πρωτάθλημα». Η Τσέλσι, από την πλευρά της, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας επί των Χαλ (2-0) και Άστον Βίλα. Η ομάδα του Μουρίνιο θέλει να επαναλάβει σήμερα την περσινή επιτυχία της (είχε φύγει με το νικηφόρο 0-1 από το «Ολντ Τράφορντ» στο ματς πρωταθλήματος) και να δείξει σε όλους ότι αποτελεί έναν ισότιμο διεκδικητή για το φετινό τίτλο. Παράλληλα, μία ενδεχόμενη σημερινή νίκη θα αποτελέσει το καλύτερο τονωτικό ενόψει της επικείμενης «μάχης» με την Μπάγερν Μονάχου για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, από την πλευρά του, θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση κόντρα στη Γιουνάιτεντ, καθώς είχε δεχθεί μόλις 2 ήττες σε σύνολο 10 αγώνων στην πρώτη θητεία του στον πάγκο της Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός (γνωστός για την τάση του να προκαλεί) δε δίστασε να αναφερθεί δημόσια στο ενδιαφέρον των «μπλε» για τον Γουέιν Ρούνεϊ, αποκαλύπτοντας αρχικά ότι «οι δύο απαντήσεις που πήραμε από τη Γιουνάιτεντ ήταν αρνητικές. Αυτή είναι η μόνη επίσημη επαφή που είχαμε μαζί τους». Παράλληλα, πικάρισε τους «μπέμπηδες» τονίζοντας ότι ο ίδιος δε θα είχε πρόβλημα να πουλήσει κάποιον παίκτη του σε ανταγωνιστή. «Αυτή η παλιομοδίτικη νοοτροπία δε νομίζω ότι βοηθάει», τόνισε με νόημα. Η Τσέλσι προχώρησε πριν λίγες μέρες σε συμφωνία με τη ρωσική Ανζί για την απόκτηση του μέσου Γουίλιαν (τον «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της Τότεναμ), ενώ υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον παίκτη το «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο Σάμουελ Ετό. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα στο σημερινό ματς, η αμφίβολη κατάσταση του Νταβίντ Λουίζ δεν επιτρέπει στο Μουρίνιο να σκέφτεται αλλαγές στην αμυντική τετράδα. Ερωτηματικό αποτελεί ο παίκτης που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της επίθεσης (κόντρα στη Χαλ ξεκίνησε ο Τόρες και κόντρα στην Άστον Βίλα ο Ντεμπά Μπα), με τον Ρομέλου Λουκάκου να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αυτός ο εκλεκτός.

Για τη Σουηδία έχουμε επιλέξει 3 αναμετρήσεις. Αρχίζουμε από την Α’ Κατηγορία και το 1 DNB της Μπρομαποϊκάρνα κόντρα στη Μιάλμπι σε απόδοση 1.67. Είναι εντυπωσιακό πως η Μπρομαποϊκάρνα έχει καταφέρει να διατηρήσει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών ήταν εντυπωσιακό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρήκε απέναντι της ομάδες όπως η Γκέτεμποργκ και η Κάλμαρ. Το μόνο σίγουρο ότι θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια μέχρι τέλους για να παραμείνει στην κατηγορία και ιδιαίτερα τα παιχνίδια στην έδρα της είναι πολύ σημαντικά. Σήμερα θα τη στηρίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής η Μιάλμπι έχει ρεκόρ 2-2-6 και έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στις έδρες των Νόρκεπινγκ και Γκέφλε. Από τη Β’ Σουηδίας ξεχωρίζει ο Άσσος Draw No Bet της Έργκριτε κόντρα στη Λαντσκρόνα σε απόδοση 1.88 και το «Διπλό» Draw No Bet της Φάλκενμπεργκ με αντίπαλο τη Χάμαρμπι σε απόδοση 2.90.

Το US Open ανοίγει τις πύλες του σήμερα με τον tipster μας να ξεχωρίζει 3 εκπλήξεις. Αρχικά πάμε με τη νίκη του Ivan Dodig κόντρα στον Verdasco σε απόδοση 2.62. Στην αναμέτρηση Robredo – Matosevic ξεχωρίζουμε τη νίκη του Matosevic σε απόδοση 2.62. Τέλος κλείνουμε με το ζευγάρι Lennard – Rufin όπου κρατάμε τη νίκη του πρώτου σε απόδοση 3.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Formula 1 και Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές Superleague 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares