Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 14:26

Αρχίζει το σερί απο το Λιχνενστάιν η Εθνική, στοίχημα σε γκολ στα προκριματικά

Εν μέσω του Eurobasket 2013 και της προσπάθειας που κάνει η Εθνική Ελλάδος για μία θέση στο βάθρο, στρέφουμε για λίγο την προσοχή μας και τα προγνωστικά μας στο ποδόσφαιρο και στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής Εθνικής να πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έτσι με την ευκαιρία σήμερα του ρεπό που έχει η ομάδα του Τρινκιέρι θα ασχοληθούμε με το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος και τον αγώνα στο Λιχνενστάιν. Η Εθνική θέλει να έχει ένα εύκολο βράδυ και να καθαρίσει το παιχνίδι, περιμένοντας παράλληλα «δώρο» από τη Σλοβακία, που αντιμετωπίζει την κύρια διεκδικήτρια της πρώτης θέσης του ομίλου (σ.σ: που δίνει αυτόματα την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης), Βοσνία / Ερζεγοβίνη. Κατά τα άλλα το κουπόνι μας καλύπτεται σήμερα σχεδόν εξ ολοκλήρου από τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου τόσο στη ζώνη της Ευρώπης, όσο και της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Στα του Eurobasket ο Γ’ και ο Δ’ όμιλος (σ.σ: ο όμιλος της Εθνικής μας) ξεκουράζονται με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 6 παιχνίδια για τους δύο πρώτους ομίλους.

Στα παιχνίδια των Εθνικών, και ειδικά σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι προκριματικοί αγώνες εμείς θα επιλέξουμε περισσότερο να παίξουμε στα γκολ και λιγότερο σε κάποιος ακριβές αποτέλεσμα. Έτσι έχουμε κρατήσει για σήμερα το 2-3 γκολ στους αγώνες Σερβία – Κροατία, Λετονία – Λιθουανία, Σκόπια – Ουαλία και Ρουμανία – Ουγγαρία. Ο αγώνας Σερβία – Κροατία είναι ένα μεγάλο ντέρμπι μίσους. Μάλιστα το ματς χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας από την UEFA και τα μέτρα θα είναι δρακόντεια. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί της Κροατίας, όπως αντίστοιχα είχε γίνει και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι τον Μάρτιο. Κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 2.00, στοίχημα που έχει βγάλει η Κροατία στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει στον όμιλό της. Αναμένουμε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και δύναμη. Το κοινό και η ιστορική, θρησκευτική και πολιτική αντιπαλότητα των δύο χωρών θα αποτυπωθεί στην εμψύχωση των Σέρβων οπαδών προς την ομάδα τους. Στην αναμέτρηση Λετονία – Λιθουανία έχουμε δύο αντιπάλους που σχεδόν σε κάθε ματς επιβεβαιώνουν το στοίχημα 2 ή 3 γκολ που έχουμε επιλέξει σήμερα σε απόδοση 1.95 στην Mybet. Οι φιλοξενούμενοι στα 5/6 παιχνίδια έχουν φέρει το 2 ή 3 γκολ, ενώ παράδοση στο… Goal/Goal έχει η Λετονία με 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Η έκπληξη της ημέρας έρχεται από την Ιταλία και είναι το +1 της Βουλγαρίας. Με το δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα έχουν αρκετές απουσίες (Μοντολίβο, Μπαλοτέλ, Οσβάλντο, Μαρκίσιο, Μπαρτζάλι) και την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η Βουλγαρία (έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές στα τελευταία 11 παιχνίδια) πάμε με στοίχημα σε χάντικαπ +1 για τη Βουλγαρία σε απόδοση 2.20. Έτσι σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης των Βούλγαρων κερδίζουμε, ενώ αν νικήσουν οι «Ατζούρι» με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Κλείνουμε τα προγνωστικά για τα προκριματικά με ακόμα μία έκπληξη. Συγκεκριμένα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Αλβανίας κόντρα στη Σλοβενία σε απόδοση 3.40. Από τη Βραζιλία τέλος κρατάμε ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για τον Άσσο της Σεάρα κόντρα στη Σάο Καετάνο σε απόδοση 1.80. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τη Σεάρα, η οποία θέλει να πραγματοποιήσει «επανεκκίνηση». Οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καλό πρώτο γύρο, όπου μέτρησαν 5 νίκες, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες, αποτελέσματα που τους έφεραν στην 12η θέση της βαθμολογίας, πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παρά στην πρώτη τετράδα της. Στόχος της Σεάρα είναι η παρουσία στις πρώτες θέσεις της κατάταξης και η εξασφάλιση της ανόδου και άπαντες γνωρίζουν ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Σημαντικές οι επιστροφές για τους γηπεδούχους, που μπορούν να υπολογίζουν στους Ροτζερίνιο και Μάνιο Άλβες, δύο βασικότατων στελεχών της φετινής ομάδας. Σήμερα είναι καθόλα έτοιμη να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο και να σκαρφαλώσει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο US Open μετά από μία παύση αρχίζουμε και πάλι σήμερα και κρατάμε μία μεγάλη έκπληξη. Στηρίζουμε σε απόδοση 6.50 τη Να Λι να αποκλείσει τη Σερένα Ουίλιαμς από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Στο Μπάσκετ σήμερα κρατάμε το over 152.5 του Μαυροβουνίου κόντρα στη Βοσνία σε απόδοση 1.85 και το +7.5 της Μ. Βρετανίας κόντρα στο Βέλγιο σε απόδοση 1.90. Το Βέλγιο έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από τους Βρετανούς και δίκαια παρουσιάζεται φαβορί. Ο ηττημένος του ζευγαριού στην ουσία αποχαιρετά τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αναμένουμε αργό παιχνίδι και χαμηλό σκορ. Προσθέτοντας τη συμπεριφορά των Βέλγων που άλλο πρόσωπο δείχνουν στο δεύτερο ημίχρονο και επιτρέπουν ανατροπή επιλέγουμε το χάντικαπ +7.5 πόντων για τους Βρετανούς. Στο ματς του Μαυροβουνίου με τη Βοσνία οι δυο αντίπαλοι θέλουν τη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Βόσνιοι δεν δείχνουν ικανοί για τη συνέχεια αλλά οι Μαυροβούνιοι έχουν όλα τα φόντα. Λογικό το χάντικαπ των 6 πόντων για την Βοσνία αλλά δύσκολο. Επιλογή το over 152.5 αφού και οι 2 κάνουν πάρα πολλές επιθέσεις.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares