Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 12:05

"Οργή" κατά Μπαλόπητα ο Φοίνικας

Έξω φρενών είναι η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Κυκλάδων Σταύρο Μπαλόπητα. Αφορμή της έντασης, είναι για ακόμη μία φορά οι ορισμοί αγώνων στα τμήματα υποδομών, που όπως υποστηρίζει η πλευρά του Φοίνικα αυτοί ορίζονται περιέργως όταν η Ανδρική ομάδα έχει κάποιο σημαντικό εκτός έδρα παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι κόουτς των ακαδημιών να είναι υποχρεωμένοι να απουσιάζουν από τη Σύρο, καθώς ως γνωστών πρέπει να προσφέρουν από τα πόστα του στην Ανδρική ομάδα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει έντονη δυσφορία, αφού στις 6/12/2013, μέσω του S.C. ο Team manager του Φοίνικα Μανόλης Βαμβακούσης, είχε κάνει καυστικές δηλώσεις για το ίδιο θέμα.

Αυτή τη φορά ένα καυστικό άρθρο στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έκταση στην υπόθεση. Μάλιστα στο άρθρο αφήνεται να εννοηθεί ότι οι εξελίξει αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα. Διαβάστε το:

Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε και πάλι να… ασχοληθούμε με τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης Κυκλάδων κ. Μπαλόπητα και την προκλητική του στάση και συμπεριφορά απέναντι στο σωματείο μας, τον Α.Ο. Φοίνικας Σύρου. Αιτία, για πολλοστή φορά φέτος, ο ορισμός των αγώνων τμημάτων του συλλόγου μας.

Όπως μας έχει συνηθίσει φέτος ο κύριος πρόεδρος, όρισε και πάλι παιχνίδια του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου σε ημερομηνία που το ανδρικό τμήμα αγωνίζεται εκτός Σύρου και συγκεκριμένα στον Πειραιά για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 18 Ιανουαρίου), με αποτέλεσμα οι προπονητές Γιώργος Αλτουβάς και Αντώνης Βουρδέρης (που ανήκουν στο τεχνικό τιμ των ανδρών) να απουσιάζουν και να μην μπορούν να βρίσκονται στον πάγκο των ομάδων τους. Μάλιστα, αυτή τη φορά… ξεπέρασε τον εαυτό του, ορίζοντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία (!!!) παιχνίδια τμημάτων του Φοίνικα (επισυνάπτουμε το σχετικό πρόγραμμα των αγώνων). Τα δύο από αυτά μάλιστα, είναι απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του δικού του συλλόγου ΑΣΕ Νεωρίου.

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση αναφέρει η γνωστή λαϊκή ρήση και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι στον κύριο πρόεδρο! Κατανοούμε ότι κάποιες στιγμές δεν γίνεται διαφορετικά λόγω των συχνών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας εκτός Σύρου, αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Σχεδόν όλα τα παιχνίδια των τμημάτων του Φοίνικα έχουν οριστεί σε ημερομηνίες που η ανδρική ομάδα απουσιάζει με αποτέλεσμα οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας να αγωνίζονται σχεδόν πάντα χωρίς την καθοδήγηση των προπονητών τους. Η δικαιολογία ότι δεν επαρκούν οι ημερομηνίες για την τέλεση των αγώνων ακούγεται τουλάχιστον… αστεία, αν σκεφτεί κανείς ότι σε κάθε κατηγορία αγωνίζονται το πολύ 4-5 ομάδες και η Τοπική Επιτροπή έχει στη διάθεσή της οκτώ μήνες για την τέλεση των πρωταθλημάτων.

Εκεί όμως που ο κ. Μπαλόπητας ξεπέρασε κάθε όριο ήταν στα σχετικά παράπονα που του έγιναν χθες στο γήπεδο από τους ανθρώπους της ομάδα μας. “Θα κάνω ότι θέλω, εγώ αποφασίζω” απάντησε ο… μεγαλειότατος για να ακολουθήσουν εκφράσεις που δεν μπορούμε να μεταφέρουμε, μπροστά μάλιστα σε μικρούς αθλητές και γονείς.

Το κόμπλεξ και το μένος του συγκεκριμένου κυρίου απέναντι στον Φοίνικα είναι απίστευτο! Αν δεν σέβεστε τον Φοίνικα και τα όσα έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, φέρνοντας το βόλεϊ των Κυκλάδων στην πρώτη γραμμή και διαφημίζοντας το νησί μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, σεβαστείτε τουλάχιστον τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας κ Μπαλόπητα. Σεβαστείτε την χαρά που νιώθουν γι’ αυτά τα ελάχιστα παιχνίδια που έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν κάθε χρόνο, παιχνίδια στα οποία τα αναγκάζετε να παραταχθούν χωρίς τον προπονητή τους.

Επειδή μάλιστα, αρκετές φορές αυτά τα παιχνίδια είναι με αντίπαλο την δική σας ομάδα, να σας τα χαρίσουμε τα πρωταθλήματα κ. Μπαλόπητα, για μας προέχει η σωστή εκμάθηση των παιδιών και η ψυχαγωγία τους.

Τα ψέματα τελείωσαν κ. Μπαλόπητα! Η υπομονή έχει και τα όρια της…

Υ.Γ. 1 Φυσικά και δεν χρειάζεται να σας επαναλάβουμε ότι είστε ανεπιθύμητος στα παιχνίδια της ομάδας μας, αρκετά προβληθήκατε μέσω του Φοίνικα…

Υ.Γ. 2 Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares