Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014 23:07

Άξιες συγχαρητηρίων οι Συριανές νεάνιδες!

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό «Ιωάννης Γουλανδρής» της Σύρου με τις δύο πολύ δυνατές ομάδες των Κυκλάδων, σε ένα τοπικό ντέρμπι, να διασταυρώνουν τα ξίφη τους!

Φοίνικας Σύρου και Α.Σ.Ε. Νεωρίου βρέθηκαν αντιμέτωποι στην κατηγορία των νεανίδων με τους τυπικά γηπεδούχους να κερδίζουν το παιχνίδι!

Στο πρώτο σετ το Νεώριο μπήκε πολύ μουδιασμένα στο τερέν και οι ομάδα του Φοίνικα Σύρου εκμεταλλεύτηκε το αγωνιστικό κενό κατακτώντας εύκολα το σετ με 25-11.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νεωρίου «ξύπνησε» δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό και ισοφαρίζοντας σε 1-1 σε ένα σετ που παίχτηκε στον πόντο με σκορ 26-28.

Η ομάδα του Φοίνικα Σύρου αντέδρασε στο τρίτο σετ βάζοντας τις βάζεις για την νίκη κερδίζοντας με 25-17 και κάνοντας το 2-1.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ που έσωσε την νίκη και την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου στις νεανίδες του Φοίνικα Σύρου κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Νεώριο να πιέζει χωρίς να καταφέρει να διεκδίκηση κάτι από τον αγώνα με σκορ 25-22.

Μετά το τέλος του αγώνα η έφορος του Φοίνικα Σύρου Κατερίνα Βασιλακοπούλου δήλωσε στο sportcyclades.gr τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριες της ομάδας μας οι οποίες για άλλη μια φορά αναγκάζονται να αγωνιστούν χωρίς την παρουσία του προπονητής μας.

Ο σεβασμός σε αυτήν την ομάδα και στα κορίτσια που την απαρτίζουν νομίζω θα έπρεπε να είναι δεδομένος. Μην ξεχνάμε αυτές οι αθλήτριες έκαναν υπερήφανο το νησί και τον νομό μας φτάνοντας στις καλύτερες 8 ομάδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Επί της ευκαιρίες θα ήθελα να κάνω την εξής πρόταση, αν όντως είναι τόσο δύσκολο να μην παίζουμε παιχνίδια απόντος του προπονητή μας δυνάμεθα να τα παίζουμε εντός της εβδομάδος σε προπονητικές ώρες του συλλόγου μας. Ευχαριστώ!»

Τα σετ του αγώνα: (25-11), (26-28), (25-17), (25-22).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φοίνικας Σύρου: Βασιλικού Μ., Φιλίππα Β., Δελασούδα Μ., Τσάπαλα Ε., Ρούσσου Α., Κοσιάντου Ε., Σαμπαζιώτη Γ., Σταθοπούλου Δ.

Α.Σ.Ε. Νεωρίου: Συρίγου Ε., Μπουντούρη Κ., Καραηλία Μ., Χατζηγεωργίου Ν., Πρίντεζη Μ., Αλτουβά Κ., Βασσάλου Α., Ξαγοράρη Ε., Λουλού Ε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares