Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 12:40

Εύκολα οι κορασίδες του Φοίνικα

Μια εύκολη νίκη πέτυχα αργά το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του Φοίνικα Σύρου στην κατηγορία των κορασίδων κόντρα στο κλασσικό τοπικό ντέρμπι με το Α.Σ.Ε. Νεωρίου με τελικό σκορ 0-3 στα σετ.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε ιδανικά για τις κορασίδες του Νεωρίου που μπήκαν δυνατά στο παρκέ παίρνοντας ένα καλό προβάδισμα. Στην συνέχεια η πολύ έμπειρη ομάδα του Γιώργου Αλτουβά ανάκαμψε και βρέθηκε μπροστά στο σκορ κατακτώντας το πρώτο σετ με 13-25.

Το δεύτερο σετ ήταν εξίσου το ίδιο με το προηγούμενο με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου να πατάει καλύτερα ανεβάζοντας το σκορ και με 10 πόντους διαφορά διαμορφώνοντας τελικά το 14-25 και κάνοντας το 0-2 στα σετ.

Το τρίτο μέρος του παιχνιδιού ήταν πλούσιο σε θέαμα καθώς η ομάδα του Νεωρίου προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι παλεύοντας μέχρι και του τέλος του σετ όμως οι πολύ έμπειρες παίκτριες του Φοίνικα κατάφεραν να κερδίσουν το ματς με σκορ 20-25 και το 0-3!

Τα σετ του αγώνα: (13-25), (14-25), (20-25).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ.Ε. Νεωρίου: Κοκμοτού Ν., Πρίντεζη Μ., Μπουντούρη Κ., Χατζηγεωργίου Ν., Συρίγου Γ., Παπαθανασίου Α., Βασάλου Α., Κεράνη Α.

Φοίνικας Σύρου: Βασιλικού Μ., Φιλίππα Β., Δελασούδα Μ., Τσάπαλα Ε., Βαρθαλίτου Ε., Κοσιάντου Ε., Ξαγοράρη Κ., Σαμπαζιώτη Γ., Ρούσσου Α., Χαλβατζή Ε., Ξαγοράρη Α., Ρούσσου Α.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares