Σάββατο, 06 Αυγούστου 2016 19:42

«Κόκκινο» (!!!) για τις Κουβανές του Πανναξιακού ΑΟΝ

Κι εκεί που ο Πανναξιακός ΑΟΝ πήγαινε για ένα ακόμη χτύπημα ώστε να δημιουργήσει την πλέον ανταγωνιστική ομάδα του επί ημερών Α1 αίφνης ήρθε μία είδηση από την μακρινή Κούβα που άναψε φωτιά στους παράγοντες όχι μόνο του Πανναξιακού αλλά και του Μαρκόπουλου και ενδεχομένως και στις ανδρικές ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά δεύτερη φάση.

Και επειδή ίσως μπερδευτούμε, να σημειώσουμε ότι στα μέσα Ιουλίουη διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝείχε ολοκληρώσει τις δύο μεταγραφές ξένων αθλητριών από τη Κούβα προσθέτοντας δίπλα στην Αλβάρεζ, την διαγώνια Ροντρίγκεζ, μία από τις καλύτερες σύγχρονες αθλήτριες της εξωτικής χώρας. 

Ενημέρωση

Όμως, χθες το βράδυ δημοσίευματου volleynews.grέφερε τα πάνω κάτω… Όπως σημειώνεται στο εν λόγω άρθρο «Σύμφωνα με πληροφορίες η κουβανική ομοσπονδία αποφάσισε να αναστείλει τις άδειες στις κουβανές για να αγωνιστούν στο εξωτερικό. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί αλλά ορισμένοι τις συνδέουν με τις ριζικές αλλαγές που έγιναν στα πρόσωπα της ομοσπονδίας βόλεϊ της Κούβας ύστερα από το σκάνδαλο με τους διεθνείς που συνελήφθησαν στην Φινλανδία με την κατηγορία του βιασμού. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές καθώς θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το εάν θα δοθούν άδειες στις αθλήτριες αλλά τα νέα έχουν φτάσει ανεπίσημα στους παράγοντες και στους προπονητές των δύο συλλόγων που για καλό και για κακό αναζητούν εναλλακτικές λύσεις».

Σιγή ασυρμάτου

Και όπως αναφέραμε στη διοίκηση του Πανναξιακού αρχικά και του Μαρκόπουλου στη συνέχεια σήμανε συναγερμός. Κι αυτό γιατί ο Πανναξιακός έχει κλείσει τη διαγώνια Ροντρίγκεζ και την ακραία Αλβάρεζ και το Μαρκόπουλο την πασαδόρο Ερνάντεζ.  Όπως αναφέρουν τώρα οι δικές μας πληροφορίες, στη διοίκηση του Παναξιακού υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πιστεύοντας ότι τελικά δεν θα υπάρξει «λοκ άουτ» από την Ομοσπονδία προς τις αθλήτριες. Από τη Κούβα λέγεται ότι η κίνηση αυτή ήταν δεδομένη λόγω της εσωτερικής κόντρας σε επίπεδο Ομοσπονδίας και με τη λήξη του Ολυμπιακού τουρνουά (σ.σ. συμμετέχει και η ανδρική ομάδα της Κούβας) θα έχουμε ανάλογη κίνηση και για τους άνδρες. Το ζήτημα για τον Πανναξιακό είναι η αγορά του εξωτερικού. Σαφώς η Ευρώπη έχει πιο ακριβές αθλήτριες (σ.σ. λόγω του παράβολου προς τις ομοσπονδίες) και έτσι γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να βρίσκονται stand bye αθλήτριες εάν οριστικοποιηθεί η …τιμωρία. Οπότε έως τότε …σιγή ασυρμάτου και υπομονή. 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares