×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Κυριακή, 07 Αυγούστου 2016 23:31

Φινάλε με συναρπαστικό τελικό [pics]

Ο Νικήτας Εφραιμίδης και ο Κώστας Μπογιατζόπουλος ήταν οι νικητές του 5ου Βαθμολογούμενου τουρνουά Beach Volley που πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Βάρης.

Οι νικητές επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του τουρνουά με 2-1 σετ των Μάρκου-Περρή, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που πραγματικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εφραιμίδης-Μπογιατζόπουλος προηγήθηκαν με 1-0 σετ όμως οι Περρής-Μάρκου ισοφάρισαν σε 1-1 κι έστειλαν το τελικό στο τάι μπρέικ.

Μέχρι το ενδέκατο πόντο οι νικητές είχαν ένα σαφές προβάδισμα, αφού προηγήθηκαν ακόμη και με 13-6, όμως οι φιναλίστ έκαναν μία απέλπιδα προσπάθεια να μειώσουν και να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Κατάφεραν να μειώσουν σε 13-11, όμως η μπάλα τους έπαιξε στη συνέχεια... άσχημο παιχνίδι, ο πόντος πήγε στο δίδυμο Εφραιμίδη-Μπογιατζόπουλου και τα πάντα έγιναν πιο εύκολα. Με μπλοκ ο Μπογιατζόπουλος κλείδωσε τη νίκη και η πρώτη θέση τη μοιράστηκε με τον καλό του φίλο Νικήτα.

Από εκεί και πέρα οι Περρής-Μάρκου για δεύτερη συνεχή χρονιά έφτασαν έως την... πηγή, στον τελικό της Βάρης, όμως και πάλι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Τέλος, την τρίτη θέση του τουρνουά κατέλαβαν ο Πέτρος Πάπιτσης και ο Μάρκος Πρίντεζης που επικράτησαν με 2-0 στον μικρό τελικό. 

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares