×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 18:12

Διπλή νίκη για το ΑΣΕ Νεωρίου

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου διεξήχθησαν οι αγώνες Α.Ο. Φοίνικας - ΑΣΕ Νεωρίου στις κατηγορίες Νεανίδων και Εφήβων.

Ο πρώτος αγώνας ήταν για την κατηγορία των Νεανίδων όπου ο τυπικά γηπεδούχος Α.Ο. Φοίνικας υποδέχτηκε το ΑΣΕ Νεωρίου για τον επαναληπτικό αγώνα που θα καθόριζε το εισιτήριο για την πρόκριση στον Τελικό της κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά αλλά η γηπεδούχος ομάδα κατέκτησε δύσκολα τα δύο πρώτα σετ με (25-22 & 25-21), αλλά από το τρίτο σετ το ΑΣΕ Νεωρίου μπήκε με άλλη ψυχολογία και με εξαιρετικές επιθέσεις, άμυνα και μπλοκ έφτασε το παιχνίδι στα ίσα (14-25 & 11-25) και στο tie - break.

Εκεί με τον αέρα των δυο συνεχόμενων κερδισμένων σετ και με κεκτημένη ταχύτητα κέρδισε και το πέμπτο σετ με 6-15 και λόγω της διαφοράς των κερδισμένων πόντων πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Φοίνικας: (Αλτουβάς Γ.: Κολσούσογλου Ι., Σούμπιτση Μ., Ξαγοράρη Β., Ξαγοράρη Π., Ξαγοράρη Κ., Βαρθαλίτου Ε., Ζαχαρίου Α., Γιαννακοπούλου Γ., Φωτεινιά Κ.)

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χ.: Κοκμοτου Ν., Παχή Ε., Τζέκα Κ., Κοκμοτού Β., Ρούτσι Ν., Βαρσαμή Ε., Σκουλάτου Π., Πρίντεζη Μ., Μπουντούρη Κ.)

Συνέχεια είχαν οι Έφηβοι, όπου σε μια ώρα περίπου το ΑΣΕ Νεωρίου αναδείχθηκε νικητής με 0-3 (15-25, 23-25, 19-25)

Συνθέσεις:

Α.Ο. Φοίνικας: (Κυριακόπουλος Π.: Αλτουβας Γ., Βεντούρης Π., Καπέλλας Γ., Κουμαριανός Α., Ροσσολάτος Β., Φίλιππας Γ., Χαλβατζής - Δεριζιώτης Θ.)

ΑΣΕ Νεωρίου: (Σκρέτας Χ.: Αργυρός Ν., Κουλούρας Ε., Ρούτσι Τ., Ρηγούτσος Α.,Κρεατσούλας Χ., Ρουσουνέλος Ν., Σκουλάτος Β., Θεοχάρης Δ. 

NEANIDON.jpg

EFHVOI.JPG

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares