×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 14:20

Σήμερα η συνέντευξη τύπου για το masters , παρόν και ο Δήμαρχος Νάξου…

MASTER_2011

Χορηγός και φέτος ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Masters του μπιτς βόλεϊ.

Ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης έχει μεταβεί στην Αθήνα όπου θα συμμετάσχει στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το σερβίς του πρωταθλήματος.

Το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος θα καλωσορίσει τους εκπρόσωπους των χορηγών και συνδιοργανωτών των αγώνων, καθώς και εκπροσώπους των αθλητών.

Στο νησί της Νάξου και συγκεκριμένα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου θα γίνουν για φέτος  29-31 Ιουλίου οι τελικοί αγώνες του master.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters αποτελείται από πέντε τουρνουά με την πρεμιέρα να γίνεται στην Αίγινα στις 16 Ιουνίου, ενώ ακολουθούν άλλοι τέσσερις «σταθμοί», η Βούλα (1-3 Ιουλίου), το Ρέθυμνο (8-10 Ιουλίου), η Κεραμωτή (22-24 Ιουλίου) και η Νάξος, εκεί όπου θα γίνουν οι τελικοί στο τέλος (29-31) του Ιουλίου με την ανάδειξη των νέων πρωταθλητών.

Ο Δήμαρχος έστειλε το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με την διοργάνωση του master:

MARGARITHS"Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έχοντας δείξει έμπρακτα την ευαισθησία του σε θέματα άθλησης και νεολαίας, συνεχίζει τις προσπάθειες για....... ανάληψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.
Με ιδιαίτερη χαρά αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεξαγωγή των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Masters – Beach Volley στη Νάξο. Στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2011, το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ στρέφει για άλλη μια φορά το βλέμμα του στη Νάξο, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες για την ανάδειξη των νέων πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ.
Η συμμετοχή της Νάξου στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Masters έχει γίνει πλέον θεσμός και αγκαλιάζεται από ένα ευρύ κοινό, από ντόπιους και επισκέπτες. Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Ο.Π.Ε. και τον πρόεδρό της, κο Αχιλλέα Μαυρομάτη, για την τιμή που μας κάνει να ανταποκρίνεται θετικά στις αιτήσεις μας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας.



Ευχόμαστε στους αθλητές «καλούς αγώνες» και στο κοινό «καλή διασκέδαση».

29 με 31 Ιουλίου θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών!"


Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

  Μανόλης Μαργαρίτης

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares