×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 21:11

Με εργομετρικά η πρώτη βδομάδα, το βάρος στη φυσική κατάσταση

Με τις εργομετρικές ασκήσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων της ομάδας μας. Οι παίκτες του Σάσα Στεφάνοβιτς μετά από προπονήσεις εντός και εκτός αθλητικού κέντρου με αρκετό τρέξιμο στο πρώτο σκέλος της προετοιμασίας το Σάββατο και την ερχόμενη Δευτέρα θα περάσουν εργομετρικά, ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο κ. Στεφάνοβιτς έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην φυσική κατάσταση των αθλητών του και για τον λόγο αυτόν στο πρώτο σκέλος της προετοιμασίας υπάρχει και αρκετό τρέξιμο, εκτός από τις ασκήσεις με την μπάλα.

Ο Αλέξανδρος Χήρας μίλησε στην επίσημη σελίδα του Φοίνικα Σύρου και όπως είναι φυσικό αναφέρθηκε στην πρώτη εβδομάδα προπονήσεων. «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων. Έχουμε μπει σε εντατικούς ρυθμούς από τις πρώτες προπονήσεις , τρέχουμε εκτός του γυμναστηρίου, αλλά κάνουμε επίσης και αρκετή δουλειά μέσα στο γήπεδο με μπάλα. Η ομάδα και όλα τα παιδιά φαίνεται πως ήρθαν όλα και είναι έτοιμα και φαίνεται πως μπαίνουμε γρήγορα στον ρυθμό μας», είπε αρχικά ο έμπειρος κεντρικός.

Τέλος ο Χήρας αναφέρθηκε στις διαφορές από την περσινή προετοιμασία. «Υπάρχουν αρκετές διαφορές από πέρσι, καθώς τότε δεν είχαμε τρέξει εκτός γηπέδου, ενώ τώρα έχουν προπονήσεις και εκτός. Φέτος έχουμε ξεκινήσει και λίγο νωρίτερα και πιστεύω πως αυτό θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο, ώστε να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αντοχή». 

Από την πλευρά του ο γυμναστής Θανάσης Τσούκος, ο οποίος αναλάβει όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια τα εργομετρικά της ομάδας μας είπε: «Αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι να αξιολογήσουμε τις φυσικές ικανότητες των πετοσφαιριστών. Επίσης θέλουμε να δούμε τις ανάγκες που έχει ο κάθε πετοσφαιριστής ξεχωριστά  και στη συνέχεια να δώσουμε τις κατάλληλες οδηγίες στο προπονητικό τιμ, ώστε να προχωρήσει στον καταρτισμό ενός σωστού και εξατομικευμένου προπονητικού προγράμματος. Μέχρι στιγμής καθώς όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες όλοι, έχουν λάβει μέρος σε όλα τα τεστ με πάρα πολύ μεγάλο ζήλο και βλέπω ότι προχωράμε πάρα πολύ καλά» είπε αρχικά ο κ. Τσούκος και τέλος αναφέρθηκε στην χρονική διάρκεια αυτών των εργομετρικών ασκήσεων: «Οι εργομετρικές ασκήσεις θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα με άλλα δύο τεστ. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι ασκήσεις ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με προπόνηση και κάποια τεστ στο γυμναστήριο και το απόγευμα βρεθήκαμε στο κλειστό. Τη Δευτέρα θα είμαστε πάλι στη Β’ κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου ώστε να κάνουμε και κάποιες άλλες ασκήσεις».

ΑΟ Φοίνικας

fgdsdfgfs.jpg

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares