Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018 12:02

ΑΟ Φοίνικας «κλείνει» κεντρικό και διαγώνιο

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφική ενίσχυση του Φοίνικα Σύρου καθώς μετά την εισήγηση του κ. Ζαλμά η διοίκηση… τρέχει τις επαφές που έχει ξεκινήσει με κεντρικό και διαγώνιο.

Η ομάδα της Σύρου θέλει να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο οποίο θα έχει όπως κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό και να υπενθυμίσουμε πως το πρωτάθλημα της Volleyleague θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες φέτος καθώς θα διεξαχθεί με 11 ομάδες και παραμένει ο ίδιος αριθμός των σωματείων που θα υποβιβασθούν στην Α2.

Επίσης, στην φετινή… κούρσα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος αδύναμος κρίκος επομένως τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο Νίκος Ζαλμάς έχει καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας της Σύρου, καθώς θέλει να ενημερώνεται για όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και για να γνωρίζει σε πιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους αθλητές που έχουν μπει στο… στόχαστρο του «Πειρατικού».

 Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Η καλοκαιρινή σεζόν μπορεί να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, όμως παράλληλα τρέχουν πολλά θέματα κυρίως στην ομάδα του Φοίνικα. Αυτό γιατί η διοίκηση του «Πειρατικού» έχει σηκώσει… μανίκια και μιλά καθημερινά με παίκτες που την ενδιαφέρουν, αλλά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας.

Σε καθημερινή βάση το γραφείο του Φοίνικα παραμένει ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 15:00 (είναι εμπρός από την Β’ κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου Δημήτριος Βικέλας»), ώστε να δοθεί σε όλους όσους θέλουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους… προεγγραφή και να βρεθούν για  ακόμη χρονιά κοντά στην αγαπημένη ομάδα της Σύρου.

Αρχικά τον πρώτο λόγο έχουν οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας, της σεζόν 2017-18, όμως από τις 20 Αυγούστου όλες οι θέσεις θα είναι… ανοικτές. Για όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 6973023770 , 2281063168 (Στέλιος Τρουμπετάκης).

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares