Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 20:54

Πάτησε παρκέ ο Φοίνικας [pics]

Ξεκίνησε και επίσημα η αγωνιστική χρονιά για τον Φοίνικα Σύρου καθώς την Τετάρτη (29/8) το απόγευμα ο Νίκος Ζαλμάς και οι αθλητές του φόρεσαν τα ρούχα προπόνησης και ξεκίνησαν το… τρέξιμο.

Το πρώτο.. ραντεβού δόθηκε στην δεύτερη κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου, με τα μέλη της διοίκησης να δίνουν το παρών και να καλωσορίζουν το τεχνικό τιμ και τους νέους αθλητές. Για την ώρα προπονήσεις ξεκίνησαν οι Έλληνες παίκτες του Φοίνικα, καθώς οι νεοαποκτηθέντες ξένοι αθλητές αναμένονται στο νησί στο τέλος της εβδομάδας.

Το «Πειρατικό» έχει μπροστά του αρκετές εβδομάδες να δουλέψει, με τον Νίκο Ζαλμά να έχει μπροστά του ένα αρκετά δύσκολο έργο, καθώς στο ρόστερ έχουν προστεθεί αρκετοί νέοι αθλητές. Ο Φοίνικας έχει μπροστά του μία δύσκολη σεζόν, στην οποία θα χρειαστεί υπομονή, αλλά και οι φίλοι της ομάδας να δείξουν έμπρακτα της αγάπη τους και την στήριξή τους.

Φετινός στόχος, δεν είναι άλλος από μία καλή θέση στα ψηλά της βαθμολογίας, βέβαια η… κούρσα θα είναι πιο δύσκολη αφού πλέον μέσα τις ομάδες που διεκδικούν ένα καλό πλασάρισμα είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Η Φετινή Volley League θα είναι πιο συναρπαστική από κάθε άλλη σεζόν, αφού πλέον στο πρωτάθλημα δεν θα υπάρχουν 2-3 δυνατές ομάδες, αλλά περισσότερες.

I_proti_proponisi_tis_AEK_kai_oi_stohoi_poy_tethikan_apo_to_Niko_Neofyto.jpg

IMG_20180829_180637.jpg

IMG_20180829_181203.jpg

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares