Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 11:48

Αναγνώριση και βραβεύσεις στον ΑΟ Θήρας από τους Πρωταθλητές Πεύκων [pics]

Η συνεχής παρουσία στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και η οργάνωση του ΑΟ Θήρας, είναι κάτι που αναγνωρίζεται πλέον Πανελλαδικά, με την ομάδα της Σαντορίνης αν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλο το βολεϊκό κόσμο της χώρας.

IMG_0797_d7668.JPG

Η αναγνώριση, επιβεβαιώθηκε και στο τελευταίο ταξίδι της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετώπισε τον Πρωταθλητή Πεύκων στο πλαίσιο της φάσης των ‘’16’’ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο θαυμασμός για τα όσα έχει πετύχει η ομάδα της Σαντορίνης τα τελευταία 6 χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, αναγνωρίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας τω Πεύκων, που πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε τις διεθνείς παίκτριες, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Μαριαλένα Αρτακιανού και Ευαγγελία Μερτέκη. Πολύ συγκινητική ήταν και η παρουσίαση που είχαν ετοιμάσει οι 'Μακεδόνες'' και αναγνώσθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, όπου έγινε αναφορά στο όσα έχει πετύχει η ομάδα από τη Σαντορίνη στην εξαετή παρουσία της.

IMG_0802_0337a.JPG

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τις βραβεύσεις στις αθλήτριες του ΑΟΘ, πραγματοποίησαν άνθρωποι του Δήμου Πεύκων, που επίσης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τα όσα έχει πετύχει η Κυκλαδίτικη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως, αναφέρουν οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΟ Θήρας, η ομάδα τους έτυχε θερμής φιλοξενίας, αφού μετά τον αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρέθεσε γεύμα  στα μέλη της αποστολής, που πραγματοποιήθηκε σε έναν υπέροχο χώρο και μέσα σε πολύ καλό και ευχάριστο κλίμα.

IMG_0865_2e707.JPG

Πριν λίγο ο ΑΟ Θήρας εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον σύλλογο ΠΕΥΚΩΝ το ΔΣ αυτού, αλλά και τον Δήμο Πεύκων για την φιλοξενία της αποστολής στον μεταξύ μας παιχνίδι κυπέλλου.

Ιδιαίτερη συγκίνηση μας διακατέχει ακόμα και σήμερα για την εκτεταμένη τιμητική αναφορά που έγινε, στην ιστορία του συλλόγου, τα πεπραγμένα της σύντομης διαδρομής μας στο χώρο του βόλεϊ, τις βραβεύσεις αθλητριών μας.

Πραγματικά τέτοιες ειλικρινείς ενέργειες θεωρούμε ότι όχι μόνο ευνοούν τη δημιουργία καλών σχέσεων αλλά προάγουν κυρίως το άθλημα και το ήθος που αυτό πρέπει να παρουσιάζει σε κάθε του εκδήλωση.

Πραγματικά θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε και να επιβραβεύσουμε, εμείς πια με την σειρά μας τον σύλλογο ΠΕΥΚΩΝ για την ενέργειά του αυτή. Εκ του ΔΣ ΑΟ Θήρας».

GSDFASDFASD_5_39b79.JPG

GSDFASDFASD_4_96b10.JPG

GSDFASDFASD_3_ce9e1.JPG

GSDFASDFASD_2_dada9.JPG

GSDFASDFASD_1_9c1b4.JPG

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares