Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 12:23

Volleyleague Γυναικών: Πανναξιακός ΑΟΝ - Αίαντας Ευόσμου

Με ανεβασμένη την ψυχολογία ο Πανναξιακός μετά τον βαθμό που πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό, υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου τον Αίαντα Ευόσμου και στοχεύει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η λίμπερο του Πανναξιακού Ευαγγελία Τουλγαρίδου ξεπέρασε τον τραυματισμό της και είναι στη διάθεση του Απόστολου Οικονόμου μετά από 20 σχεδόν μέρες απουσίας ενώ παράλληλα την ομάδα της Νάξου δεν την απασχολούν άλλα προβλήματα με απουσίες ή τραυματισμούς

Ο Αίας Ευόσμου αναμένεται στο νησί το Σάββατο το μεσημέρι και θα αγωνιστεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την έδρα του. Για τον προπονητή της ομάδας του Ευόσμου δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Οικονόμου: Από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια της σεζόν

«Θεωρώ πως είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια της σεζόν, αφού προέρχεται η συγκεκριμένη ομάδα από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα και ψάχνει την αντίδραση.

Εμείς από την άλλη καλούμαστε να αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι με σεβασμό και υψηλό δείκτη συγκέντρωσης, έτσι ώστε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που θα μας φέρει το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Ο Αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 2.11.2019 στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Πανναξιακού ΑΟΝ στο Youtube σε συνεργασία με το αθλητικό πόρταλ arhtografos.gr

Διαιτητές: Κουτσούλας, Χρηστίδης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares