Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 11:17

Volleyleague Γυναικών: Για το 3x3 στον Πειραιά ο Πανναξιακός ΑΟΝ κόντρα στον Πορφύρα

Ο Πανναξιακός το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Πορφύρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για την volley league γυναικών.

Η αποστολή της ομάδας της Νάξου αναχώρησε από το νησί την Παρασκευή το πρωί με τον προπονητή κ. Απόστολο Οικονόμου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών στο ρόστερ του.

Τα κορίτσια του Πανναξιακού προπονήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στον Κορυδαλλό μετά από συνεννόηση με τον κ. Σαραντέα και την “Άρτεμις Κορυδαλλού” ενώ μέχρι τελευταία στιγμή γίνονται προσπάθειες να βρεθεί γήπεδο για μία ακόμη προπόνηση το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Οικονόμου λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Πειραιά μίλησε στο αθλητικό πόρταλ arthografos.gr και στον Άλεξ Γεωργαντά τονίζοντας:

«Χρειαζόμαστε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε, για να τερματίσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά ξέρουμε ότι απέναντι μας θα βρούμε έναν σοβαρό αντίπαλο σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο.

Με σεβασμό λοιπόν στον αντίπαλο και υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης θα πρέπει να παίξουμε στις δυνατότητες μας για να φύγουμε με τον νικηφόρο αποτέλεσμα.

Από την μια η κυριαρχία μας πάνω στο φιλέ (επίθεση/μπλοκ) και από την άλλη η απορρόφηση του δύσκολου σέρβις του Πορφύρα, θα πρέπει να είναι τα κλειδιά μας για το συγκεκριμένο αγώνα».

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 7.12.2019 στις 20:00

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κατσιάρας, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares