Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012 12:13

Παν - Νάξιο διπλό στη Νέα Ιωνία

gynaikes volley iones pannaxiakos 14-1-2012

Την καλύτερή εκτός έδρας εμφάνιση του πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. κόντρα στους Ίωνες που συνοδεύτηκε με σχετικά εύκολα νίκη (1-3 σετ) στην τελευταία του επίσκεψη στο λεκανοπέδιο Αττικής.


William Hill Sports Συγκλονιστική για μια ακόμη φορά ήταν η παρουσία των Ναξίων φιλάθλων που κατέκλυσαν το γήπεδο της Νέας Ιωνίας στηρίζοντας για μια ακόμη φορά την ομάδα του Πανναξιακού.
Τα σέτ: 26-28, 19-25, 25-20, 18-25
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Σούλης Τουρσούγκας δήλωσε αποκλειστικά στο Naxos fan :"Παίξαμε καλά αν και είχαμε κενά διαστήματα στο 1ο και 3ο set, η ομάδα ακομη δεν έχει την συνοχή που θέλω αφού για παράδειγμα παίζουμε μόλις για 2ο παιχνίδι με την Γιακούμπ παρούσα. Οι Ναξιώτες ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε" στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως κύλησε το παιχνίδι και........ μας είπε : " στο πρώτο set μπήκαμε λίγο μουδιασμένα και αυτό οφείλετε στο ότι το γήπεδο ήταν μικρο και δεν το είχαμε συνηθίσει... κυνηγούσαμε αρκετές φορές το σκορ αλλά με αρκετή επιμονή και αντοχή καταφέραμε να το κερδίσουμε..... στο δεύτερο set η ομάδα προσαρμόστηκε και όλα κύλησαν ομαλά... στο τρίτο set κάναμε αρκετά λάθη στο σέρβις και στην υποδοχή και το πληρώσαμε...τέλος στο τέταρτο set πήγαμε καλά και προηγηθήκαμε νωρίς, κάπου εκεί νομίζω ότι κρίθηκε και ο αγώνας"
Στη συνέχεια ο έτερος προπονητής Γιώργος Δερμάτης μας δήλωσε : "έγινε καλή προσπάθεια με καλό ρυθμό και δεν αφήσαμε τους αντιπάλους μας να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό" σε ερώτηση μας για το πως βλέπει την ομάδα του μας απάντησε χαμογελώντας "με δουλειά - δουλειά - δουλειά μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα"
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κινήθηκαν όλες οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ ενώ ξεχώρισαν η Σια Τοτσίδου και Τζούλια Μπορίσοβα.
Τέλος επιτυχημένη ήταν η αγωνιστική παρουσία της νεαρής πασαδόρου Λίζας Σκούνα στο μικρο διάστημα που συμμετείχε

ΙΩΝΕΣ (Μαρίνος): Σκορδίλη, Παπουτσάκη, Στράγκα, Κατσαντώνη, Μπούτα, Φωτεινού, Δαρλάση (λ), Ντόνα, Χαραλάμπους, Γιαννοπούλου.
Πανναξιακός ΑΟΝ : (Τουρσούγκας-Δερμάτης):Απειρανθίτου, Λαγουδάκη, Μαύρου, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Μπορίσοβα, Φραγκίσκου, Μάρκου (λ), Σέργη, Σκούνα, Καπαρέλη, Γιακούμπ.

Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα του Β’ ομίλους της Α2 βόλεϊ Γυναικών.

NaxosFan

William Hill Sports

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares