Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 17:17

Αποχώρησε από τον Φοίνικα Σύρου ο Κεντρικός Φιλίπ Σβετιτσιάνιν

Αλλαγή πλάνων για τον Φοίνικα Σύρου μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου Κεντρικού Φιλίπ Σβετιτσιάνιν.

Ο διεθνής Πορτογάλος είχε αρκετά καλή παρουσία στα παιχνίδια που αγωνίσθηκε με την ομάδα της Σύρου, όμως μετά από απόφασή του λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Σβιτιτσιάνιν θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του σύμφωνα με πληροφορίες και ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας της Σύρου να τον αποδεσμεύσει. Ο Φοίνικας μετά τις απαραίτητες συζητήσεις συμφώνησε κι έτσι ο διεθνής κεντρικός επέστρεψε στην πατρίδα του.

Σε αναζήτηση κεντρικού

Τώρα τα πάντα είναι… ανοικτά καθώς η διοίκηση του «Πειρατικού» κοιτά για κεντρικό παίκτη. Οι Συριανοί θέλουν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο με την αποχώρηση του Σβετιτσιάνιν, όμως μετά την προθήκη του Πέπε Γκονζάλες ο Φοίνικας δεν έχει πολλές επιλογές, καθώς έχουν κλείσει οι θέσεις των ξένων. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αναζητήσει κεντρικό μόνο από την εγχώρια αγορά. Οι επιλογές στο κομμάτι αυτό είναι περιορισμένες και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν τελικά το «Πειρατικό» προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού παίκτη.

Εν αναμονή της επιστροφής

Αθλητές και προπονητές αναμένονταν την Κυριακή στη Σύρο, ώστε να ξεκινήσει και η προετοιμασία ενόψει της επανέναρξη τους πρωταθλήματος. Το απαγορευτικό που υπήρχε την Κυριακή, καθυστέρησε την επιστροφή των αθλητών της ομάδας της Σύρου και προπονήσεις κάνουν αυτό το διάστημα μόνο όσοι είχαν παραμείνει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Άπαντες θα είναι στη Σύρο με την πρώτη ευκαιρία, ώστε να ξεκινήσουν κανονικά οι προπονήσεις. Ο κ. Παβλίσεβιτς από την πλευρά του έχει ήδη σχεδιάσει το πρόγραμμά του για τις μέρες που θα ακολουθήσουν καθώς το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι και το πιο σημαντικό. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του ώστε να ανέβουν ακόμη περισσότερο και να διεκδικήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί.  

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares