Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 20:51

Απάντηση Τοπικής, προς ομάδα βόλεϊ ΑΜΣ Φιλωτίου...

te kykladwn logo

Σε απάντηση της διαμαρτυρίας, που δημοσίευσε στο sportcyclades.gr, η ομάδα βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου προχώρησε η Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων. Διαβάστε την απαντητική επιστολή της Τ.Ε.Κ.

                                                             

   Σύρος    17 .  1  . 2012  Αριθ. Πρωτ.   3000 /17.1.2012


Προς
www.sportcyclades.gr

Απάντηση Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων σε διαμαρτυρία Α.Μ.Σ. Φιλωτίου.

William Hill SportsΜε την ευκαιρία αυτής μας της επικοινωνίας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας δώσουμε συγχαρητήρια για την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να ενημερώσετε όλους τους φιλάθλους για τα τεκταινόμενα στο χώρο του Volley αλλά και των υπολοίπων αθλημάτων στις Κυκλάδες.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, σε επόμενη ανακοίνωση, καταγγελία ή συνομιλία που μας αφορά σαν Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων, να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να έχετε και τη δική μας απάντηση, για να μπορούν οι αναγνώστες σας να έχουν μια πιο σφαιρική και αντικειμενική άποψη και να μπορεί ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Επί της ουσίας τώρα, θα θέλαμε να δώσουμε μια απάντηση σε όσα μας προσάπτουν οι κυρίες Μουστάκη και Βασιλάκη στη συνομιλία που είχατε μαζί τους.

Αρχικά, οι χαρακτηρισμοί ότι τα μέλη της Τοπική Επιτροπής είναι επικίνδυνα άτομα, επιστρέφονται στις δύο κυρίες σαν απαράδεκτοι, ελπίζοντας ότι απηχούν μονάχα τις δικές τους απόψεις και όχι του σωματείου τους με το οποίο έχουμε άψογη συνεργασία.

Ας πάρουμε τώρα τα πράγματα με τη σειρά.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τις εν λόγω κυρίες, διότι ίσως να μην το γνωρίζουν, ότι η Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων δεν ήταν ποτέ υπεύθυνη για την κατάρτιση των δρομολογίων των πλοίων. Γι’ αυτά πάντα υπεύθυνες ήταν οι πλοιοκτήτριες εταιρίες και το αρμόδιο υπουργείο.


Γι αυτό ας μην μας κατηγορούν ούτε για την ώρα της άφιξής τους στη Σύρο, ούτε για τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων οι οποίοι ορίζονται βάσει των δρομολογίων των πλοίων.

Εν συνεχεία και ενώ διαμαρτύρονται γιατί “υποχρεώνονται” να αγωνιστούν ως γηπεδούχοι στη Σύρο ενώ έχουν σαν έδρα το γήπεδο της Νάξου, ηθελημένα αποκρύπτουν ότι οι αγώνες που θα δώσουν στη Σύρο είναι αυτοί με την ομάδα της Τήνου η οποία δεν μπορεί να μεταβεί με κάποιο τρόπο στη Νάξο για να δώσει τους αγώνες της. Για επιβεβαίωση των παραπάνω σας παραθέτουμε το απόσπασμα της ειδικής προκήρυξης διεξαγωγής πρωταθλημάτων την οποία έχει αποδεχτεί και υπογράψει το σωματείο της κυρίας Μουστάκη για να μπορεί να συμμετέχει σ’ αυτά τα πρωταθλήματα:

‘Η  Τ.Ε.  Κυκλάδων  δύναται  να  ορίζει  έδρα  αγώνων  άλλη  από  αυτή  που  χρησιμοποιούν  οι  εκάστοτε  σύλλογοι,  σε  περιπτώσεις  που  ο  χρόνος  για  την  ομαλή  διεξαγωγή  των  πρωταθλημάτων  πιέζει,  ανάλογα  πάντα  με  τα  δρομολόγια  των  πλοίων,  τους  συλλόγους  που  εμπλέκονται,  τις  απαιτούμενες  ημέρες  μετακίνησης.’

Δεν νομίζουμε να έχουμε υποχρεώσει ποτέ την ομάδα της κυρίας Μουστάκη να δώσει αγώνα ως γηπεδούχος στη Σύρο, όταν αγωνίζεται με τις τοπικές ομάδες.

Τώρα αν επιθυμούν διακαώς οι αγώνες με την Τήνο να γίνουν στο γήπεδο της Νάξου, ας δεσμευτούν εγγράφως σαν σωματείο ότι αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της ομάδας της Τήνου, η οποία για να μεταβεί στο νησί τους θα πρέπει να το κάνει μέσω Σύρου ή Πειραιά με διπλές διανυκτερεύσεις και εμείς δεν έχουμε καμιά αντίρρηση να ορίσουμε εκεί του αγώνες.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να παρακαλέσουμε την κυρία Μουστάκη να μην έχει επιλεκτική μνήμη, υπενθυμίζοντάς της, ότι εκείνη ζητούσε προφορικά από τον κύριο Μπαλόπητα τον οποίο σήμερα κατηγορεί, να δώσει η ομάδα της δύο συνεχόμενους αγώνες μέσα στο ίδιο απόγευμα.


Εκεί δεν κινδύνευαν οι αθλήτριες της ομάδας της από τραυματισμούς λόγω υπερκόπωσης;

Η πολύχρονη αφιλοκερδής ενασχόλησή μας με το άθλημα του Volley αποδεικνύει ότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε, χωρίς να έχουμε κανένα προσωπικό όφελος και χωρίς να υπολογίζουμε τον προσωπικό χρόνο που καταναλώνουμε.

Τέλος, μαθήματα ευαισθησίας δεν δεχόμαστε από κανέναν. Όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες τους βλέπουμε σαν παιδιά μας, αλλά και όταν συμμετείχαν τα δικά μας παιδιά, τα ίδια προγράμματα έβγαιναν - τα οποία ακολουθούσαν και ακολουθούν αδιαμαρτύρητα όλες οι ομάδες πλην εξαιρέσεων - γιατί έπρεπε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα σε ένα νομό που ολόκληρες αγωνιστικές μπορεί να αναβληθούν λόγω ενός απαγορευτικού ή αλλαγής δρομολογίων των πλοίων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία σας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.


Με εκτίμηση

Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων


William Hill Sports

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares