Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 14:35

Πάτησαν στην κορυφή των Κυκλάδων οι: Κακουράτου, Καλανταρίδου και Τσομπανίδου

Εκτός από τη φιλία που τις συνδέει οι τρεις τους έχουν ακόμη κάτι κοινό... το δέσιμο τους με τις Κυκλάδες.

Ο λόγος για τις αθλήτριες Ξένια Κακουράτου, Ειρήνη Τσομπανίδου και Αλεξία Καλανταρίδου, οι οποίες τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Νάξο.

Και οι τρεις έχουν στο παρελθόν περάσει και από τις Κυκλάδες και έχουν ζήσει όμορφες στιγμές με τις ομάδες τους. Η Ξένια Κακουράτου που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, έχει διπλή θητεία στον Πανναξιακό ΑΟΝ, η Ειρήνη Τσομπανίδου του Άρη, έχει φορέσει τόσο τη φανέλα του ΑΟ Θήρας, όσο και της ομάδας από τη Νάξο, ενώ η Αλεξία Καλανταρίδου του Ολυμπιακού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με τον ΑΟ Θήρας.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, οι τρεις αθλήτριες με την παρέα του Χάρη Σκουτελάκου (πρώην μέλους του τεχνικού επιτελείου του ΑΟ Θήρας) και του Δημήτρη Βιτζηλαίου (πρώην τιμ μάνατζερ ΑΟ Θήρας και Πανναξιακού), ανέβηκαν στην ψηλότερη κορυφή των Κυκλάδων, στο όρος ''Ζευς'' που βρίσκεται στο Φιλώτι της Νάξου.

Η παρέα δείχνει να απολαμβάνει τη στιγμή του μοναδικού τοπίου που συνδυάζεται με την ανατολή του ηλίου.

Όσο αφορά το αθλητικό μέρος του ρεπορτάζ, η διαμονή τους στη Νάξο ίσως αν μην σημαίνει και τίποτα, ίσως και πολλά... αυτό θα το δούμε το άμεσα επόμενο διάστημα! 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares