Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 00:06

Μόνο θετική διάθεση στην τηλεδιάσκεψη για την Volley League Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των 14 εκπροσώπων των σωματείων της Volley League Γυναικών, με την ΕΟΠΕ και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η τηλεδιάσκεψη έγινε σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα, ενώ αυτό που καταγράφηκε είναι η θετική διάθεση όλων, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι σχετικά με την επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 14 σωματείων της Volley League Γυναικών πραγματοποιήσε το απόγευμα της Τρίτης 10 Νοεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Κατά την διάρκεια της διάσκεψης, η οποία έγινε σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους και υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον σκοπό αυτό.
Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος τόνισε τη θετική διάθεση της Γ.Γ.Α. για τη συνέχιση όλων των μεγάλων ομαδικών πρωταθλημάτων, πάντα με την έγκριση της Επιστημονικής Υγειονομικής Επιτροπής.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares