Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 02:27

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Μαρούλη και Φέι ο Φοίνικας, ένα μήνα εκτός ο Πρωτοψάλτης

Μπαράζ μεταγραφών είχαμε τις τελευταίες ώρες στον Φοίνικα Σύρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το πειρατικό προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις.

Αναλυτικά ο Φοίνικας Σύρου συμφώνησε με τον Θάνο Μαρούλη, καθώς ο Έλληνας πασαδόρος δεν θα επιστρέψει απλά στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την παρουσία του στο Ισραήλ, αλλά θα πάει και στα γνώριμα για εκείνον λημέρια της Σύρου.

Ο Φοίνικας Σύρου δεν θα αποκτήσει όμως μόνο τον Θάνο Μαρούλη, αλλά και τον Αμερικανό, Κουπόνο Φέι. που είναι ένα πολυεργαλείο αφού μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις. Κυρίως ο 25χρονος Αμερικανός παίζει ως ακραίος, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως λίμπερο!

Πρόκειται για χαβανέζο παίκτη που έπαιξε 3 χρόνια στην Ιταλική Σόρα, ενώ στην Εθνική των ΗΠΑ αγωνίζεται ως λίμπερο.

Γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1995 και έχει ύψος 1.96, το διάστημα 2013-17 αγωνίσθηκε στο πανεπιστήμιο της Χαβάης και τις περιόδους 2017-20 στην ιταλική Σόρα. Φέτος επέστρεψε στις ΗΠΑ λόγω κορονοϊού και επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Φοίνικα, ως επιλογή του Γιούρισιτς.

Τέλος, μεγάλο είναι το πλήγμα με τον Πρωτοψάλτη, καθώς διαγνώστηκε ο τραυματισμός που που είναι θλάση στους κοιλιακού, πράγμα που θα τον αφήσει έναν μήνα εκτός δράσης.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares