Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 15:35

Είμαστε όλοι ΦΟΙΝΙΚΑΣ…!!!!

peirates-filauloi-stin-8essaloniki

Σήμερα στις 19.00 θα στεφθεί ο πρωταθλητής της Α1 Βόλεϊ ανδρών.

Ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή στο 5ο και τελευταίο ματς. Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα κατακτήσει 3 νίκες στέφετε πρωταθλητρια Ελλάδας στην Α1 βόλεϊ ανδρών, οι νίκες έως τώρα είναι 2-2, αφού ο Ηρακλής πήρε τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα του και στην συνέχεια ο Φοίνικας ισοφάρισε σε 2-2 μέσα στην Ερμούπολη. Δέκα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο πρωταθλητής της Α1 Ανδρών κρίθηκε στο 5ο παιχνίδι της σειράς των τελικών, κάτι που θα συμβεί ξανά φέτος.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη διάκριση έως τώρα, κυκλαδίτικου σωματείου και ελπίζουμε σήμερα να γίνει ακόμα πιο μεγάλη!.

Syros raouzaios

«Τέτοια παιχνίδια, χωρίς αύριο, χαιρόμαστε όσοι είμαστε στον αθλητισμό να παίζουμε. Κυρίως για τους αθλητές, από μία μακράν αθλητική καριέρα, μένουν οι μνήμες της συμμετοχής σε τέτοιους αγώνες», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Σωτήρης Δρίκος ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και συμπλήρωσε αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κερδίσει: «Για να μπορέσεις να πετύχεις σε αυτού τους είδους τα παιχνίδια, πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου μπάλα-μπάλα, φάση-φάση, πόντο-πόντο και σετ-σετ.
Να δώσεις σημασία στο μικρό για να οδηγηθείς στο μεγάλο. Μετά από τέσσερα ματς και άλλα δύο στην κανονική περίοδο, οι ομάδες γνωρίζονται καλά.

Η ενέργεια, η υπομονή, η προσήλωση στις απαιτήσεις του αγώνα είναι αυτά που θα διακρίνουν και τον τελικό νικητή. Το πιο σημαντικό είναι η σκέψη μας και τα μάτια μας να είναι στη μπάλα».

Συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Φοίνικας ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς, ο οποίος σύμφωνα με τον Νίκο Νεόφυτο: «Τέθηκε εκτός ομάδας μετά τον 3ο τελικό και ούτως ή άλλως δεν θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη, ζήτησε να αναχωρήσει για την πατρίδα του και του δόθηκε η σχετική άδεια. Δυστυχώς μετά τον τραυματισμό του, δεν μπόρεσε να επανέλθει, αυτό του προκάλεσε ψυχολογικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να ‘βγάλει' κάποια πράγματα που δεν συμβάδιζαν με την νοοτροπία της ομάδας. Τον κατανοώ, δεν κρατώ κακία και του εύχομαι καλή τύχη».paros-vacations-1

Από κει και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του Φοίνικα ξεκαθάρισε ότι: «Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για να πάρουμε τον τίτλο και να πάμε στη Σύρο την κούπα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να βγάλουμε ότι έχει μείνει μέσα και τουλάχιστον να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας. Ένα παιχνίδι είναι και πιστέψτε με το μυαλό μας δεν είναι στους πανηγυρισμούς της Σύρου. Εκεί ότι έγινε, ήταν αυθόρμητο από τον κόσμο, αφού ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς».

Ο τεχνικός των ‘Πειρατών' περιμένει «την αντίδραση του Ηρακλή γιατί ξέρει ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Στη Σύρο έχασαν το πρώτο ματς στις λεπτομέρειες, ενώ στο δεύτερο ίσως είχαν στο μυαλό τους πως ακόμη κι αν χάσουνε θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία στην έδρα τους. Οι αντίπαλοι μας θα έχουν άγχος, αφού ήταν το λογικό φαβορί από την αρχή της χρονιάς κι εμείς θέλουμε να κρατηθούμε μέσα στο παιχνίδι και να τους πιέσουμε τακτικά και ψυχολογικά».
Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Νεόφυτος τόνισε με νόημα: «Ελπίζω και εύχομαι για το καλό του αθλήματος, όλοι μας κι ιδιαίτερα εμείς που είμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να είμαστε προσεκτικοί, γιατί το άθλημα μας δεν αντέχει άλλα παρατράγουδα».

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares