Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 18:34

Πρώτα μπάτζετ, μετά Χριστοφιδέλης

PANIGYRISMOI PROEDROS

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας, και πλέον οι παράγοντες του συλλόγου έχοντας προίκα τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα αλλά και το Λιγκ Καπ που κατέκτησε κοιτάζουν την επόμενη ημέρα.

Syros raouzaios Αυτή την εβδομάδα η διοίκηση του συλλόγου μαζί με τα... καινούρια μέλη που μπήκαν θα έχουν συζητήσεις για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Ο Φοίνικας Σύρου είναι η μοναδική ομάδα στη Βόλεϊ Λιγκ που λειτουργεί με αυτό το σύστημα. Πρώτα βλέπει τη έχει και μετά τη μπορεί να πάρει.

Σε λίγες ημέρες που θα έχει αποφασιστεί από τους διοικούντες τα χρήματα που θα κοστίσει η ομάδα τη νέα σεζόν, θα αρχίσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την περίοδο 2012-13.

Πρώτος και σημαντικότερος στόχος του «Πειρατικού» είναι να παραμείνει στο σύλλογο ο βασικός κορμός. Γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και όπως καταλαβαίνεται το βασικό μέλημα της ομάδας μας είναι να κρατήσει τους παίκτες «κλειδιά» που οδήγησαν το Φοίνικα στην ονειρική σεζόν.

Ο δεύτερος στόχος της ομάδας μας ακούσει στο όνομα Κώστας Χριστοφιδέλης. Ο Έλληνας ακραίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τον Ηρακλή και είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας μας. Ο αθλητής ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Ηρακλή ιδανικά από πλευράς τίτλων (νταμπλ), αλλά ο «γηραιός» έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά προς όλους τους αθλητές αλλά και προς τον ίδιο.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για οτιδήποτε, αλλά σιγά σιγά έχει αρχίσει να μπαίνει το νερό στο αυλάκι… Θα ακολουθήσει και συνέχεια….

Peiratino.net

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares