Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 00:47

MVP του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Τζούριτς

Ο κεντρικός του Φοίνικα, Δημήτρης Τζούριτς, που με δύο σερί μπλοκ στο τρίτο σετ έδωσε την κούπα στον Φοίνικα Σύρου ONEX, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

Μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο αφού είχε αναδειχθεί MVP και το 2010 στην τελευταία διοργάνωση του Super Cup, ως παίκτης του Ολυμπιακού τότε, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη Σαντορίνη.

«Η χαρά είναι μεγάλη. Το χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, που έχει στόχους όλους τους τίτλους. Την τελευταία περίοδο περάσαμε μία δύσκολη φάση. Σήμερα γιορτάζουμε αλλά αύριο το ξεχνάμε. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τις τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε καλύτεροι.

Είμαστε μία ομάδα που έπαιξε ο ένας για τον άλλον Μπράβο σε όλους. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο. Χαίρομαι πάρα πολύ που κατακτήσαμε για πρώτη φορά το Super Cup. Δε μπορώ να υπόσχομαι πράγματα. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να κάνει κάτι καλό» σημείωσε ο Τζούριτς στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μιλενκόσκι: Σήμερα παίξαμε με καρδιά

Ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόνσκι δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: Ήταν ένα μεγάλο ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παίξαμε πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Το μπλοκ ήταν φοβερό σήμερα. Πρώτα απ’ όλα παίξαμε με καρδιά. Θέλαμε πολύ αυτό το τρόπαιο. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα κάποιοι έχασαν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα και τους παίκτες. Αυτό το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στους οπαδούς μας και τους ανθρώπους της ομάδας και σε όλη τη Σύρο. Ήταν μία μεγάλη μάχη σήμερα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares