Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 08:30

Η Γερμανική… τορπίλη στο πειρατικό!

beme-finikas-20120

Από τη στιγμή που η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Σέρβο Τόμισλαβ Ντόκιτς ήταν βέβαιο πως θα αναζητούσε μια ακόμα καλύτερη λύση.

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων οι συριανοί σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr έκλεισαν για το... πειρατικό τη γερμανική «τορπίλη» που ακούει στο όνομα του Ματίας Μπέμε! Είναι σίγουρα μια μεταγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην Βόλεϊ Λιγκ...

syros RAOYZAIOS new14Πρώτος σκόρερ

O Mατίας Μπέμε γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1987 στο Βερολίνο. Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου κι έχει ύψος 2μ.04. Έχει αγωνιστεί στις Πρέουμπεν Μπερλίν, στην SCC Μπερλίν, VC Ολύμπια Μπερλίν, Νετζχόπερς Κόνικς Βουστερχάουσεν Μπέστενς. Τη σεζόν 2009-10 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες εφήβων και ανδρών. Χόμπι του είναι η ζωγραφική και το μπιλιάρδο και ακούει Dizzee Rascal. 

Φουλ για πρωτάθλημα

Με την απόκτηση του Μπέμε σε συνδυασμό με τον Γερμανό ακραίο Σεμπάστιαν Κράουζε αλλά και τον Κολομβιανό ακραίο Ουμπέρτο Ματσαxόν ο Φοίνικας γίνεται το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Φυσικά μια από τις απορίες που έχουν όλοι είναι πως δύο από τους καλύτερους γερμανούς αποδέχτηκαν την πρόταση του Φοίνικα. Η απάντηση δεν είναι δα και πολύ δύσκολη.

Η διοίκηση του Φοίνικα έχει δημιουργήσει την καλύτερη φήμη του καλοπληρωτή στη διεθνή αγορά και ακόμα και οι Γερμανοί που μας θεωρούν πτωχευμένους αποφασίζουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares