Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 08:06

«Χαρούμενος που επέστρεψα»

maragkos-domenikos

Η πιο παλιά... σειρά παίκτης του Φοίνικα Σύρου Δομένικος Μαραγκός, μετά από ένα χρόνο απουσίας του από τα γήπεδα επέστρεψε στο Φοίνικα της καρδιάς του.

Ο Έλληνας διαγώνιος αγωνίζεται στην ομάδα από τα παιδικά του χρόνια και σε δηλώσεις του στο volleynews.gr, τόνισε πως και φέτος ο Φοίνικας θα πρωταγωνιστήσει στη Βόλεϊ Λιγκ...

«Αισθάνομαι σαν να μην έλειψα από την ομάδα ούτε ένα χρόνο. Πέρυσι για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να ακολουθήσω στην Αθήνα την ομάδα. Φέτος όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω, απάντησα χωρίς να το σκεφτώ και πολύ, γιατί θέλω να βοηθήσω και εγώ το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Συν τοις άλλης είναι ένα κομμάτι από την ζωή μου ο Φοίνικας που δεν είναι εύκολο να το αποχωριστείς!!!!»

Για το ρόστερ της ομάδας τόνισε:

«Η διοίκηση μαζί με τον προπονητή, επέλεξαν σωστά να παραμείνει ο βασικός κορμός στην ομάδα. Έτσι οι νέες προσθήκες θα μπορούν πιο εύκολα να μπουν στο κλίμα του συλλόγου και θα είναι πιο γρήγορά έτοιμοι να προσφέρουν. Το ρόστερ είναι πλήρες, έχει 15 αθλητές και αν έχουμε όλοι την υγεία μας, όλα θα πάνε καλά».

syros RAOYZAIOS new14

Για τους στόχους του εφετινού Φοίνικα είπε:

«Νομίζω ότι και φέτος οι στόχοι είναι ίδιοι με πέρυσι αν και οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους για να το πούμε αυτό. Θα έχουμε μια δυνατή έδρα και μια σκληρή ομάδα που δεν θα είναι εύκολο για κανένα αντίπαλο να μας κερδίσει. Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Έχουμε και το Τσάλεντζ Καπ, που πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία».

Για την επιστροφή της ομάδας στη Σύρο:

«Κατά την άποψη μου η επιλογή να έρθει η ομάδα στην Σύρο είναι σωστή. Η ομάδα θα κάνει τις προπονήσεις στην έδρα της και αυτό θα φέρει και καλύτερα αποτελέσματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος της Σύρου θέλει να βλέπει τους παίκτες από κοντά. Ο κόσμος έχει αποδείξει πως αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και όλοι ελπίζουμε να έχουμε μια καλή σεζόν».

volleynews.gr

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares