Κυριακή, 05 Αυγούστου 2012 14:38

Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό σε άλλη ομάδα...

papaggelopoulos f0-1

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Φοίνικα.

syros RAOYZAIOS arxikaΟ Έλληνας κεντρικός αισιοδοξεί πως η σεζόν θα είναι ιδανική για την ομάδα μας που μπορεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα από την περσινή χρονιά, ενώ θαυμάζει τη διοίκηση για τη συμπεριφορά της στους αθλητές...

Αναλυτικά η συνέντευξη στο postgame.gr με το Νίκο Παπαγγελόπουλο να μιλάει για την ομάδα μας, αλλά και τους στόχους του:

Nίκο ήταν επιθυμία σου η ανανέωση συμβολαίου με τον Φοίνικα;

Φυσικά, πέρασα μία πολύ καλή χρονιά από αγωνιστικής άποψης, τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου. Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα κι αν ήμασταν πιο τυχεροί θα κάναμε περισσότερα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος ήταν μονίμως δίπλα μας, το γήπεδο γέμιζε και αυτό μας χάνει επιπλέον χαρούμενους.

Ποιοι είναι οι στόχοι οι δικοί σου αλλά και της ομάδας σου φέτος;

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που πρόκειται να δώσουμε είναι ένα μεγάλο κίνητρο, ελπίζω φέτος και βάσει της περσινής εικόνας να τα πάμε καλύτερα. Θεωρούμαστε μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι φέτος πάμε για κάτι καλύτερο που είναι ακόμα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό;

Θα είναι σίγουρα, καθώς βλέπουμε πως οι ομάδες κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι, ο Ολυμπιακός πήρε τον Ιορντάνοφ. Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει καλή ομάδα. Τον Παμβοχαϊκό θα τον δούμε αν και πιστεύω πως θα είναι και αυτός μέσα στην πρώτη τετράδα. Από εκεί και πέρα υπάρχει η Αλεξανδρούπολη.

Γνωρίζουμε έχεις συναισθήματα για την ΑΕΚ. Πως βλέπεις την κατάσταση στην ομάδα γενικότερα;

Υποστηρίζω την ομάδα και με πονάει που είναι σε αυτήν την κατάσταση, λόγω διαφόρων γεγονότων. Έχω μία συμπάθεια στην ΑΕΚ, αν και δεν ασχολούμαι φανατικά με το ποδόσφαιρο.

Θεωρείς ότι το παράδειγμα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης πρέπει να ακολουθήσουν και στα άλλα τμήματα;

Είναι όλα θέμα προγραμματισμού. Έχουν κάνει συντονισμένη προσπάθεια, καλές μεταγραφές και η ομάδα έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει τίτλους. Φυσικά και συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί πρότυπο για τα υπόλοιπα τμήματα, όπως και το χάντμπολ. Αυτό που κάνουν στην ΑΕΚ είναι ηρωικό και βλέπουμε πως ο κόσμος το εκτιμάει και γεμίζει το γήπεδο.

Παίκτες που ξεχώρισες στο περασμένο πρωτάθλημα;

Ο Κουρνέτας είναι η προσωπική μου αδυναμία και είναι πολύ σημαντικό για μένα πως είμαι συμπαίκτης του όπως και ο Λάππας. Παίκτες- πρότυπα που τους έβλεπα μικρός και δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα αγωνίζομαι μαζί τους. Από εκεί και πέρα μου αρέσουν οι Μπορόβνιακ, Ντουσάρμ, Γκονζάλεζ και Νοβότνι.

Στερείσαι πράγματα στην καθημερινότητα σου λόγω του αθλητισμού

Σπουδάζω γυμναστική ακαδημία παράλληλα και δεν μπορώ να πω πως έχω πολύ χρόνο για τον εαυτό μου. Έχω συνηθίσει πλέον βέβαια και το θετικό είναι πως έχω τους ανθρώπους μου να με στηρίζουν. Οι γονείς μου είναι σε απόσταση, ωστόσο έχω κοντά τους φίλους μου.

papagellopoulos peiratis

Το βόλεϊ στην Ελλάδα θεωρείς ότι είναι σε υψηλό επίπεδο;

Δεν είναι όπως ήταν πριν τρία χρόνια, όταν υπήρχαν παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Παρά ταύτα είναι πολύ ανταγωνιστικό αλλά όχι όπως παλαιότερα.

Ποια ομάδα από αυτές που αγωνίστηκες είχε τις καλύτερες συνθήκες  από οικονομικής πλευράς και από πλευράς οργάνωσης;

Ο Φοίνικας Σύρου πιστεύω… Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό σε άλλη ομάδα. Δεν χρωστάνε σε παίκτες και είναι οργανωμένοι σε όλους τους τομείς. Είναι λαμπρό παράδειγμα και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και άλλοι αθλητές που έχουν περάσει από τον σύλλογο.

Μπορεί κάποιος αθλητής να ζήσει αποκλειστικά απ’ το βόλεϊ;

Μου αρέσει το βόλεϊ, το αγαπάω αλλά δεν θα κρυφτώ πίσω απ’ το δάχτυλο μου. Μπορείς να το κάνεις μέχρι μία συγκεκριμένη ηλικία. Εγώ θέλω να πάρω το πτυχίο μου και να γίνω είτε δάσκαλος είτε προπονητής. Δεν θα κρατήσει αυτό για πάντα…

Μία ευχή για την νέα σεζόν αλλά και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, κάτι το οποίο είναι το σημαντικότερο. Τον κόσμο θέλω καταρχάς να τον ευχαριστήσω για την αυτή την στήριξη δεν την έχω ξανασυναντήσει. Οπότε εύχομαι να είναι και φέτος δίπλα μας και να μας στηρίζουν και εμείς θα τους το ανταποδώσουμε.

paros-adonis

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares