Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 16:28

Στο πρωτάθλημα Κυκλάδων ο Α.Ο. Θήρας!

ao-8iras-logo

Ένα νεοσύστατο σωματείο με την ονομασία ΑΟ Θήρας, ιδρύθηκε πριν μερικές μέρες στην Σαντορίνη.

syros RAOYZAIOS arxikaΣε πρώτη φάση ο ΑΟ Θήρας θα έχει τμήματα βόλεϊ, όπου θα πάρουν μέρος κανονικά στο τοπικό πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Σπυριδάκης Γιώργος. Άνθρωπος του βόλεϊ με μεγάλη εμπειρία αφού μέχρι πρότινος είχε διατελέσει έφορος στον Ήφαιστο.

Ακολουθεί η πρώτη ανακοίνωση του συλλόγου…

 

Ανακοινώνουμε την ίδρυση αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΡΑΣ «Α.Ο. ΘΗΡΑΣ» με την υπ ' αριθμόν 331/08/08/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Νάξου, με έδρα την Σαντορίνη.

Σκοπός του σωματείου είναι: Η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.

Η ανάπτυξη του πνεύματος της αθλητικής άμιλλας της ομαδικότητας και αλληλεγγύης.

Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων. Η δημιουργία ηθικών και ισχυρών χαρακτήρων.

volley gynaikon-dappos-2012-2

Η πραγματοποίηση των παραπάνω σκοπών θα επιδιωχθεί με την καλλιέργεια και ανάπτυξη φυτωρίων αθλητών και τμημάτων μικρών ηλικιών, με την οργάνωση και δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων στο άθλημα της πετοσφαίρισης (βόλλευ) καθώς και με την συνεργασία με κάθε φορέα που προσπαθεί για την πραγματοποίηση των ίδιων σκοπών.

Παράλληλα ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα Κυκλάδων που διοργανώνεται από την ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. Α.Ο. ΘΗΡΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΛΕΥ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε, στο νέο σωματείο να μεταγγίσει στους αθλητές του την αγάπη για το άθλημα αλλά και την ευγενή άμυλα.

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares