Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 23:52

Νομίκεια 2022: Απονομές, βραβεύσεις και δηλώσεις (video)

Για μια ακόμη χρονιά το θέαμα υψηλού επιπέδου και οι έντονες συγκινήσεις που πρόσφεραν στους φίλους του βόλεϊ διεθνείς άσοι από κορυφαίες ομάδες τριών χωρών που συμμετείχαν από 7-9/10 στη «γιορτή» των διεθνών 9ων «Νομικείων» στο ΔΑΠΠΟΣ, δικαίωσαν τον τίτλο του τουρνουά του Α.Ο. Θήρας, αφιερωμένου στους επιφανείς ευεργέτες του νησιού Ευάγγελου και Λούλας Νομικού, ως το κορυφαίο τουρνουά προετοιμασίας στο ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Ο Α.Ο. Θήρας, που φέτος συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής, παίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον «τελικό» προσπάθησε να επαναλάβει κόντρα στην ουγγρική Βάσας την περσινή του επιτυχία, αλλά η ανωτερότητα της φιλοξενούμενης ομάδας του Γιάννη Αθανασόπουλου, χάρισε δίκαια, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, την «κούπα» στο σύλλογο της Βουδαπέστης, στερώντας έτσι το… κερασάκι από την τούρτα γενεθλίων της διοργανώτριας ομάδας.

310159203 547396040719551 7379039009491380785 n
Χαρακτηριστικό εξάλλου της κυριαρχίας της τρεμπλούχου Ουγγαρίας στη φετινή διοργάνωση, ήταν το γεγονός ότι στην εντυπωσιακή τελετή απονομής, οι 5 από τους 7 ατομικούς τίτλους κορυφαίων, κατέληξαν σε ουγγρικά χέρια.
Την αυλαία της λαμπερής τελετής απονομής στο ΔΑΠΠΟΣ άνοιξε με τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, ο οποίος εκ μέρους του Υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές και στις ομάδες για την επιτυχία του διεθνούς και ανταγωνιστικού φετινού τουρνουά «Νομίκεια 2022» τονίζοντας τα εξής: «Τη Σαντορίνη τη νιώθω σα δεύτερη πατρίδα μου και αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι απόψε κοντά σας. Θα πρέπει να νιώθετε περήφανοι για αυτή την ομάδα της Σαντορίνης, την οποία είχα την χαρά να δω από κοντά πέρυσι στον τελικό του φάιναλ 4 Κυπέλλου γυναικών στο Ηράκλειο της Κρήτης. Φέτος μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει, όπως πέρυσι, τον τίτλο του τουρνουά, αλλά είμαι βέβαιος πως με την εμφάνισή και την αγωνιστικότητα της κατέκτησε τις καρδιές μας.
Συγχαρητήρια για το τουρνουά «Νομίκεια» στους διοργανωτές που για 9η χρονιά τιμούν τη μνήμη των μεγάλων ευεργετών του νησιού» έκλεισε ο κ. Ζερβός, που δέχθηκε ως αναμνηστικό δώρο από τα χέρια του προέδρου του Α.Ο. Θήρας κ. Γιώργου Σκοπελίτη και του προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλη Αλαφούζου τη μπάλα του αγώνα με τις υπογραφές των αθλητριών των ομάδων.

310058297 547396064052882 401074579093230889 n
Αναλυτικά τα μετάλλια και οι απονομές
Ατομικές βραβεύσεις

MVP: Το βραβείο στην πολυτιμότερη αθλήτρια του διεθνούς 9ου τουρνουά «Νομίκεια», την Ουκρανή πασαδόρο της Βάσας, Όλγκα Σκρίπακ απένειμε ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας κ. Γιώργος Σκοπελίτης.
Καλύτερο Libero/Best Libero: Το βραβείο στην κορυφαία λίμπερο του τουρνουά, την Ουγγαρέζα Ντάλμα Γιούχαρ της Βάσας, παρέδωσε ο γενικός γραμματέας του Α.Ο. Θήρας κ. Κώστας Βαμβακούσης.
Καλύτερη Ακραία/Best Outside Hitter: Το βραβείο στην κορυφαία ακραία του τουρνουά, τη διεθνή Καναδή άσο του Α.Ο. Θήρας, Μελίσα Λάνγκεγκερ παρέδωσε ο εκ των βασικών χορηγών του συλλόγου της Σαντορίνης και ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Character» κ. Μανώλης Νομικός.
Καλύτερη Πασαδόρος/Best Setter: Το βραβείο στην κορυφαία πασαδόρο και MVP του τουρνουά, «μαέστρο» της Βάσας, Όλγκα Σκρίπακ απένειμε ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήρας κ. Γιώργος Σκοπελίτης.
Καλύτερη Διαγώνιος/Best Opposite: Το βραβείο στην κορυφαία διαγώνιο του τουρνουά, την Αμερικανίδα «μπόμπερ» της Βάσας, Τέιλορ Μπάνιστερ, παρέδωσε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Θήρας κ. Ανδρέας Πατηνιώτης.
Καλύτερη Κεντρική/Best Middle Blocker: Το βραβείο στην κορυφαία μπλοκέρ του τουρνουά, για 2η συνεχόμενη χρονιά, την Αζέρα αρχηγό της ουγγρικής Βάσας, Αϊσάν Αμπντουλαζίμοβα παρέδωσε ο γενικός αρχηγός του Α.Ο. Θήρας κ. Γιώργος Παπαγιάννης.
Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη/Best Rookie: Τιμητική πλακέτα στην καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια στα «Νομίκεια 2022», την 18χρονη λίμπερο του Α.Ο. Θήρας, Μαρία Καραμπάση, απένειμε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης.

310065329 547395114052977 8827382362661546420 n
Ομαδικές Βραβεύσεις
1η θέση: Ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνιος Σιγάλας, πραγματοποίησαν την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου και των χρυσών μεταλλίων των «Νομικείων» στα μέλη της ουγγρικής πρωταθλήτριας του φετινού τουρνουά, με τον Έλληνα «αρχιτέκτονα» των επιτυχιών της Βάσας, Γιάννη Αθανασόπουλο να πανηγυρίζει τον τίτλο με την ομάδα του.
2η Θέση: Την απονομή στον φιναλίστ για 6η φορά στο θεσμό των «Νομικείων», Α.Ο Θήρας πραγματοποίησε ο βασικός χορηγός του συλλόγου κ. Σπύρος Πατηνιώτης.
3η Θέση: Τα μετάλλια στην ομάδα του Α.Ο Μαροπούλου, παρέδωσε, παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Πάρη Ευαγγελίου, o ταμίας του Α.Ο Θήρας, Αθανάσιος Μέντας.
4η θέση: Τα μετάλλια στην κυπριακή ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως, παρουσία του προέδρου και βασικού χορηγού της κ. Αλέξη Χαραλαμπίδη, απένειμε ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Βασίλης Αλαφούζος.

Δηλώσεις - απονομές

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares