Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 16:43

Ρουμελιωτάκης: «Μαχητική ομάδα ο Πήγασος, αλλά εμείς με συγκέντρωση πάμε για τη νίκη» [vid]

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν για τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, που κοιτάει πια το παιχνίδι του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, για την 3η αγωνιστική της Volley League, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία που γίνεται καθ’ όλη την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη, θα φανεί το Σάββατο στις 20:00 στο “Δημήτριος Βικέλας”, όπου ο Φοίνικας με τη βοήθεια του κόσμου του θα παλέψει για ένα ακόμα τρίποντο. Αυτός είναι και ο στόχος, σύμφωνα με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος ανέφερε πως εάν η ομάδα παρουσιαστεί προσεκτική από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης αρχικά αναφέρθηκε στο πώς είναι η ομάδα, σωματικά και ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα του προηγούμενου Σαββάτου: Παίζαμε με μία ομάδα που ο σκοπός της είναι να πάρει το πρωτάθλημα, ήταν πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς γενικά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, πέρα από το τρίτο σετ, όπου ήμασταν πιο μαχητικοί. Το αφήνουμε πίσω αυτό, δεν μας απασχολεί τώρα, είναι στο παρελθόν. Κοιτάζουμε το μέλλον και ο αγώνας με τον Πήγασο Πολίχνης είναι στο γήπεδό μας, με μία μαχητική ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, να βγάλουμε τη μαχητικότητα που έχουμε δουλέψει μέσα από την προπόνηση, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξουμε στο παιχνίδι αυτό, είναι από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο, να έχουμε συγκέντρωση, να κάνουμε προπόνηση όλη την εβδομάδα, ώστε να ακολουθήσουμε τον δικό μας ρυθμό. Οπότε αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μπούμε μέσα και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να πάρουμε και το αποτέλεσμα.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares