Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 23:54

Παπαδόπουλος: Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στον Β’ γύρο, πάμε για νίκη με τον Άθλο (video)

Ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος Volley League αναμένεται να ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο και αρχής γενομένης του παιχνιδιού με τον Άθλο Ορεστιάδας το Σάββατο 7 Ιανουαρίου (18:00, ESAP TV), ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ στοχεύει σε καλύτερες εμφανίσεις σε όλους τους θεσμούς που συμμετέχει.

Μέσα στις γιορτές πραγματοποιήθηκε αλλαγή προπονητή, με τον Αλεξάνταρ Σένισιτς να αντικαθιστά τον Δημήτρη Καζάζη, ενώ αποκτήθηκε ο Μανού Φουρτάδο για να ενισχύσει το κέντρο και αντικαταστάθηκε ο Φίλιππος Μάντζιος από τον Δημήτρη Παλαιολόγο. Οι διορθωτικές αυτές κινήσεις αναμένεται να ενδυναμώσουν την ομάδα, η οποία αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης για το μακρύ ταξίδι προς την Ορεστιάδα.

Η νίκη αποτελεί τον μόνο στόχο του Φοίνικα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και οι καλύτερες εμφανίσεις εν γένει, αποτελούν ζητούμενο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, κάτι που όπως υπογράμμισε ο ακραίος της ομάδας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είναι εφικτό.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: Αρχικά καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Αναφορικά με την ομάδα μας, η Διοίκηση πήρε κάποιες αποφάσεις και εμείς οφείλουμε ως αθλητές να τις στηρίξουμε. Προσπαθούμε καθημερινά να δουλεύουμε, νομίζω ότι άμεσα πρέπει να δείξουμε κάποιο αποτέλεσμα στον τρόπο που αγωνιζόμαστε και με τη βοήθεια της τύχης αυτό να μας φέρει και βαθμολογική συγκομιδή. Καλώς ή κακώς ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε τη διαφορά στον Β’ γύρο και να πετύχουμε κάποια αποτελέσματα που δεν καταφέραμε στον Α’. Βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει στο τέλος.

Αναφορικά με τον Άθλο, ξέρουμε ότι είναι μία πολύ ανταγωνιστική έδρα, έχει κάνει ζημιές σε αντιπάλους του, θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να είμαστε καθοριστικοί σε κάποια κρίσιμα σημεία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι την ιδιαίτερη έδρα και ένα περίεργο ταξίδι και έπειτα να παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Αν εμείς είμαστε στο καλό μας επίπεδο, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares