Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 15:08

Για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ο Φοίνικας Σύρου κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα ο Φοίνικας Σύρου.

Μετά τη νικηφόρα εμφάνιση κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης το Σάββατο, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League, οι δύο ομάδες αναμετρώνται και πάλι, σε έναν νοκ-άουτ αγώνα στην Πολίχνη, διεκδικώντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, τη φάση των “8”.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16:30 και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στο κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube (ESAP TV). Η αποστολή του Φοίνικα έχει παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται εντατικά για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο δεν χωράει εφησυχασμός λόγω του αποτελέσματος του Σαββάτου.

Ο κεντρικός της ομάδας, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στο παιχνίδι λέγοντας: Στο παιχνίδι αυτό ο Πήγασος Πολίχνης δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Θα παίξει πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος, προσπαθώντας να μας πιέσει. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρέπει να εφησυχάσουμε μετά τη νίκη μας το Σάββατο, καθώς πρόκειται για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Επιδεικνύοντας όμως την ίδια σοβαρότητα όπως στον αγώνα του πρωταθλήματος, πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όλοι οι αγώνες της Γ’ Φάσης:

Πήγασος Πολίχνης – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ο.Φ.Η.
Α.Σ. Άρης – Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας
Α.Ε.Κ. – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares