Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 19:13

Συγχαρητήρια του ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου στις Νεάνιδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων εξέφρασε το ΤΑΑ του Φοίνικα Σύρου στις Νεάνιδες του Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά:

Λαμβάνοντας δε υπόψη ότι ο τίτλος αυτός ήρθε μία χρονιά μετά την 4η θέση στο πρωτάθλημα, η αξία της κατάκτησης είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς καταδεικνύει την προσπάθεια που καταβάλλεται στα Ερασιτεχνικά σωματεία του συλλόγου μας, σε αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές και σε όσους βρίσκονται ενεργά δίπλα στις ομάδες μας.

Συνολικά η διοργάνωση του Final-4 στη Σύρο αποτέλεσε σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας, ενώ και οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν, προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα, συγκινήσεις και πάθος.

Φυσικά τον παλμό στην προσπάθειά τους έδωσε ο κόσμος του νησιού, που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας” και στους τέσσερις αγώνες, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για τα νέα παιδιά που έρχονται σε επαφή με τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΑΣΕ Νεωρίου για τη 2η θέση και τον όμορφο τελικό που προσέφερε μαζί με τον Φοίνικα Σύρου, κάνοντας το νησί μας περήφανο που οι δύο ομάδες του βρίσκονται στις κορυφαίες των Κυκλάδων.

Το ΤΑΑ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares