Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 08:24

Εισιτήριο για το League Cup, χαμόγελα από μικρούς

kosmos me simees tou-foinika

Πληροφορίες για τα εισιτήρια του League Cup

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στα παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α’ φάσης του League Cup που θα φιλοξενηθούν στη Σύρο το τριήμερο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου-Κυριακή 7 Οκτωβρίου δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Ωστόσο, ύστερα από προσπάθειες που κατέβαλε, εξασφάλισε μειωμένη τιμή για τους φιλάθλους αυτούς που στηρίζουν την ομάδα. Έτσι, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, με την επίδειξη της κάρτας τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με αντίτιμο 5 ευρώ ανά παιχνίδι, αντί για 10 ευρώ που προβλέπεται η γενική είσοδος. Για τους υπόλοιπους φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας, η είσοδος ανά παιχνίδι θα κοστίζει 10 ευρώ και αφορούν την πάνω κερκίδα, καθώς στην κάτω υπάρχουν ελάχιστες θέσεις κενές. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν από την έναρξη κάθε αγώνα. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Παρασκευή 5/10, 20:00 Ολυμπιακός-Μίλωνας
Σάββατο 6/10, 19:00 Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός
Κυριακή 7/10, 13:00 Μίλωνας-Φοίνικας Σύρου

akadimies-finika-1-10-2012-1

Ξεκίνημα με χαμόγελα για τις ακαδημίες

Χαμόγελα και αισιοδοξία για μία καλή χρονιά κυριάρχησαν στο ξεκίνημα των προπονήσεων για τις ακαδημίες του Φοίνικα Σύρου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι. Η εικόνα των περίπου 40 παιδιών, παλιών και νέων, που έδωσαν το παρών ήταν ο σημαντικότερος λόγος γι’ αυτή την αισιοδοξία από τους ανθρώπους του Φοίνικα που από την πρώτη κιόλας μέρας πήραν θετικά μηνύματα αναφορικά με το στόχο της αναβάθμισης των ακαδημιών και της προσέλκυσης όσων περισσότερων παιδιών από την τοπική κοινωνία, προκειμένου κάποια στιγμή να αναδειχθούν απ’ αυτές οι αθλητές που θα στελεχώσουν την ανδρική, αλλά και την γυναικεία, ομάδα του συλλόγου.

Περίπου 20 παιδιά ήρθαν για πρώτη φορά φέτος, μαζί με άλλα τόσα περίπου που ξεκίνησαν πέρυσι, προκειμένου να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ, αλλά και την σωστή εκγύμναση υπό την επιστημονική καθοδήγηση των Γιώργου Αλτουβά, Νίκου Γκιόση και Τσέντομιρ Ίλιτς. Την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες θα επιβλέπει και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας Χρήστος Πάτρας, ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς τις προπονήσεις θα επισκέπτονται και οι υπόλοιποι αθλητές, προκειμένου τα παιδιά να γνωρίζουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από αυτούς.

akadimies-finika-1-10-2012-2

Πριν από τις ακαδημίες πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση των παιδικών και εφηβικών τμημάτων. Το οριστικό πρόγραμμα προπονήσεων για όλα τα τμήματα υποδομής έχει ως εξής:

Παίδες-Έφηβοι: Τρίτη και Πέμπτη (ώρες 14:00-15:15)

Ακαδημίες (αγόρια κ’ κορίτσια): Τρίτη και Πέμπτη (ώρες 15:15-16:30)

Παγκορασίδες-Κορασίδες: Τρίτη και Πέμπτη (ώρες 16:15-18:00)

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares