Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 00:49

Γυναίκες Φοίνικα: Ομάδα για τίτλο.

FILOTI-FOINIKAS-VOLLEY-GYNAIKES

Νικήτριες έφυγαν από τη Νάξο οι Γυναίκες του Φοίνικα, οι οποίες επιβλήθηκαν με 3-0 σετ, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου και πήραν το 1ο τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

SYROS LOUKOUMIA-KANAKARHSΜάλιστα οι παίχτριες του Φοίνικα έδειξαν ότι, διαθέτουν και φέτος μια ποιοτική ομάδα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα μονομαχήσει με τον Α.Ο Θήρας για την κατάκτηση της 1ης θέσης που θα οδήγηση στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φοίνικας δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση με αντίπαλο το Φιλώτι, που αποτελείτε κυρίως από νεαρές παίχτριες, οι οποίες κάτω από τις οδηγίες της Σουζάνα Ρίτσι προσπαθούν αν συγκροτήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα μπορεί μελλοντικά να σταθεί καλύτερα απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντιπάλους.

Τα σετ: 11-25, 7-25, 11-25.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: Suzanna Ritsi, Βασιλάκη Σ., Μανιού Ι, Τσακωνιάτη Χ, Δημητροκάλη Σ, Μουστάκη Μ, Σαλτερή Σ, Βασιλάκη Μ, Ψαρρά Ε, Αξαοπούλου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ: Πρίντεζη Φ, Καλαψύλου Ι, Τσαπαλά Ε, Κούμα Υ, Καμπαξή Ε, Μουστάκα Α, Ρούσου Γ, Σταθοπούλου Δ, Αργυριάδου Μ, Ψυαλίδη Μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι σούπερ "Πειρατίνες"… ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ [vid]. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares