Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 17:28

Μένει στην Volley League με «σανίδα σωτηρίας» από τον Πάνο Ξενοκώστα ο Φοίνικας Σύρου

Ο Πάνος Ξενοκώστας, που ανέλαβε ένα μεγάλο μέρος των οφειλών, μικροί και μεγάλοι χορηγοί και οι μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης, κρατάνε ζωντανό και φέτος τον Φοίνικα στα σαλόνια της Volley League.

Η ευχάριστη αυτή είδηση που χαροποιεί το φίλαθλο κοινό της Σύρου έγινε γνωστή μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: 

Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας, μέχρι σήμερα η νέα διοίκηση του ΤΑΑ έχει απευθυνθεί προς εσάς, με δημόσιες προσκλήσεις, ζητώντας σας να στηρίξετε την προσπάθεια τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεων που άφησε η προηγούμενη διοίκηση, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι πόροι για την χρηματοδότηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μετά από ένα καλοκαίρι με προσωπικές από όλους μας θυσίες, πρωτόγνωρες διαδικασίες, προσπερνώντας διαρκώς δυσκολίες και δυσεπίλυτα προβλήματα, αιφνιδιασμούς, πιέσεις και αναχώματα στις προσπάθειές μας, αλλά με την γενναιόδωρη για μια ακόμη φορά συνδρομή της ΟΝΕΧ και του κου Πάνου Ξενοκώστα που ανέλαβε την αποπληρωμή των μεγάλων οικονομικών οφειλών που μας παραδόθηκαν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Α1 Εθνική κατηγορία!!

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην τοπική κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε και με τις μικρές και μεγάλες χορηγίες, μας βοήθησε να κρατήσουμε τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Όραμά μας, είναι να επαναφέρουμε την ιστορική ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου εκεί που της αξίζει, να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα εποχή της ομάδας.

«ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ»

“Ένα νησί μία ομάδα” με ψυχή και παλμό!!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares