Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 17:45

Με 9 ομάδες η φετινή Volley League: Χωρίς Wild Card για τη θέση της ΑΕΚ

Δεν θα δοθεί, τελικά, Wild Card για την κενή θέση που άφησε η ΑΕΚ στη Volley League. Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με εννιά ομάδες, μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στους «κιτρινόμαυρους».

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ είχε διαμαρτυρηθεί έντονα για τη στάση της ομοσπονδίας, κατηγορώντας την για άρνηση να εγγράψει την ομάδα ως μέλος της, γεγονός που σημαίνει πως δεν της επετράπη να καταθέσει φάκελο αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η διοργανώτρια αρχή, από την άλλη, απάντησε στις κατηγορίες με μια μακροσκελή ανακοίνωση

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει ότι σε έκτακτο σημερινό της ΔΣ αποφάσισε OMOΦΩΝΑ την μη χορήγηση κάρτας ελεύθερης συμμετοχής για την περίοδο 2023/2024 , θεωρώντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι η από κοινού με την Ομοσπονδία (την οποία και ευχαριστούμε για την στήριξη και συνεργασία της) προσπάθεια διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με δέκα αγωνιστικά ισχυρές και φερέγγυες ομάδες (και μάλιστα με κριτήρια, κατά το μέτρο του δυνατού, αντικειμενικά και μετρήσιμα) δεν εκτιμήθηκε με τον δέοντα τρόπο.

Συνεχίζουμε ενωμένοι ρίχνοντας όλο μας το βάρος στην άρτια διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματός μας, η κλήρωση του οποίου προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και το οποίο υποσχόμαστε ότι θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά.
Ταυτόχρονα δεσμευόμαστε, να γίνουν όλες οι απαιτούμενες θεσμικές και κανονιστικές παρεμβάσεις, ώστε το επόμενο πρωτάθλημα 2024/2025 να διεξαχθεί με δώδεκα ομάδες, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέχρι και πέντε αλλοδαπούς αθλητές».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares