Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 22:30

Ίλιτς για Φοίνικα Σύρου: «Φτιάχνουμε μια καινούρια ομάδα»

Ο νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς μίλησε για τη νέα προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα της Σύρου, που θα την βρει παρά τις δυσκολίες, ξανά στη Volley League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο logotypos.gr

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που φέτος θα είμαι πρώτος προπονητής στο Φοίνικα Σύρου. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω εδώ και να αναλάβω την ομάδα. Μου ζητήθηκε μετά την περσινή χρονιά να συνδράμω στην καινούρια προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα»

Η ομάδα με τα διοικητικά προβλήματα άργησε να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας χρονιάς. Πόσο θα επηρεάσει αυτό;

«Όπως το λέτε. Ξεκινήσαμε αργά σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Ας κρατήσουμε την θετική πλευρά όμως, που είναι ότι η ομάδα ενώ μπορούσε να διαλυθεί, είναι πάλι εδώ. Στα μεγάλα σαλόνια της Βόλεϊ λιγκ. Να κρατήσουμε τη νέα προσπάθεια που θα γίνει ως θετικό».

Η ομάδα θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική;

«Ναι, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα «μείγμα» νέων και ταλαντούχων παικτών και κάποιων πιο έμπειρων. Αν προστεθούν 3-4 ξένοι έμπειροι, νομίζω πως θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στόχος μας είναι να εξελιχθούν και οι νέοι παίκτες σε ένα καλό περιβάλλον όπως είναι αυτό του Φοίνικα Σύρου. Τέλος, καλώ τον κόσμο της Σύρου να παραμείνει στο πλευρό της ομάδα,ς όπως το έκανε εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα ήταν στο πλευρό του συλλόγου. Στη νέα προσπάθεια που θα κάνουμε, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου μας»

Πηγή: logotypos.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares