Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 22:42

Φοίνικας Σύρου: Το Staf που θα πλαισιώσει τον τεχνικό της ομάδας, Τσέντομιρ Ίλιτς

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ανακοίνωσε το Staf που θα πλαισιώσει τον τεχνικό της ομάδας, Τσέντομιρ Ίλιτς για την σεζόν 2023-2024.

Αναλυτικά:

Στόχος μας είναι να να μπορέσουμε να εντάξουμε στην ομάδα μας Συριανούς καταξιωμένους στο είδος τους, με εμπειρία και αγάπη για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου.

Στην προσπάθειά μας αυτή, αισθανθήκαμε πολύ υπερήφανοι όταν καταλήξαμε σε συμφωνίες με ανθρώπους που κατά το παρελθόν είχαν απομακρυνθεί από την ομάδα, αλλά το πάθος τους για τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου και η σοβαρή προσπάθεια χάραξης νέας εποχής από το νέο ΤΑΑ, τους ενέπνευσε και αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας!

Για τη θέση του Β’ Προπονητή εμπιστευόμαστε τον Σταύρο Μαραγκό, παλιό γνώριμο αφού υπήρξε αθλητής του ΑΟ Φοίνικα Σύρου από το 1998 έως το 2003, πριν και μετά αγωνίστηκε σε άλλους συλλόγους και στη συνέχεια από το 2016 έως και σήμερα, είναι προπονητής στις ακαδημίες και στα τμήματα παγκορασίδων του ομίλου μας.

Παράλληλα τη σεζόν 2021-2022 διετέλεσε Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής στις Κυκλάδες.

Ο Σταύρος Μαραγκός την σεζόν 2017-2018 υπήρξε βοηθός προπονητή, του Oskar Kaczmarczyk, με την ομάδα μας να κατακτάει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν 2018-2019 και πάλι ως Β’ προπονητής δίπλα στον Ratko Pavlicevic, η ομάδα προκρίθηκε στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος και τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα.

Για την θεραπευτική αγωγή εμπιστευόμαστε τον Κωνσταντίνο Μπογιατζόπουλο, Ειδικό Κινησιοθεραπείας, με πενταετή προϋπηρεσία στην ομάδα μας από το 2013 έως το 2018, καταξιωμένο θεραπευτή, που θα φροντίζει για την αποκατάσταση και τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και των οργάνων των αθλητών μας, ώστε να μπορούν να αποδίδουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Για τη θέση του γυμναστή, ανανεώσαμε την συνεργασία μας με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη για δεύτερη χρονιά θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στο έργο του και στην προσφορά του στην ομάδα.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τους υπόλοιπους συνεργάτες που θα ενταχθούν στο staf του ΑΟ Φοίνικα Σύρου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανωτέρω για την συνεργασία και ευελπιστούμε να παρέχουμε τις ιδανικές συνθήκες εργασίας ώστε να πετύχουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και να προσφέρουμε στους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ένα ανταγωνιστικό και αξιοπρεπές θέαμα!

Το σύνθημά μας “ένα νησί μία ομάδα” πιο επίκαιρο από ποτέ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares