Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 15:35

Οι νέοι συνεργάτες στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου

Τους νέους συνεργάτες της ομάδας ανακοίνωσε ο Φοίνικας Σύρου.

Αναλυτικά:

Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην οικογένειά μας του κ. Ιωσήφ Ρηγούτσου, γνωστού σε όλους μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στον Σύλλογο επί σειρά ετών, ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού.

Ο θεσμικός ρόλος του Γενικού Αρχηγού αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ του τεχνικού επιτελείου, του staff και της Διοίκησης, και είναι απαραίτητος για την σωστή λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Σε στενή συνεργασία και με την σύμφωνη γνώμη του coach Τσέντομιρ Ίλιτς, ο κ. Ιωσήφ Ρηγούτσος και ο κος Δημήτρης Αρβανίτης που έχει διατελέσει Πρόεδρος της ομάδας, σε ελάχιστο χρόνο, κατόρθωσαν να στελεχώσουν το ρόστερ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου με νέους, ταλαντούχους Έλληνες και Συριανούς αλλά και ξένους αθλητές, και επωμίστηκαν όλο το βάρος των συνεννοήσεων και διαπραγματεύσεων.

Ακόμα μια επιστροφή στην οικογένεια του ΑΟ Φοίνικα Σύρου είναι αυτή του κ. Νικόλαου Χαχαδάκη, Ιατρού Ορθοπεδικού Χειρουργού με ειδικότητα στις Αθλητικές Κακώσεις.

Ο Ιατρός Ν. Χαχαδάκης υπηρέτησε στο Ασκληπιείο Βούλας ως ορθοπεδικός χειρουργός στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων, στη συνεχεία εξειδικεύτηκε στην κλινική Μικροχειρουργικής στο νοσοκομείο ΚΑΤ, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών “Μεταβολικά νοσήματα των οστών” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πέραν της εξαιρετικής επιστημονικής του κατάρτισης, ο κος Χαχαδάκης είναι γνώστης των απαιτήσεων της ομάδας, αφού έχει διατελέσει και κατά το παρελθόν Ιατρός της.

Βασικό τμήμα του ομίλου μας είναι το Γραφείο Τύπου, το οποίο καλύπτει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και επικοινωνεί με το φίλαθλο κοινό με διαφάνεια όλες τις δράσεις μας.

Με στόχο την εξωστρέφεια της ομάδας επαναφέραμε κοντά μας στην θέση της Υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου του ΑΟ Φοίνικα Σύρου την κ. Δήμητρα Βουτσαρά. Η κα Δήμητρα Βουτσαρά είναι γνώστης του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού Αθλητισμού, με εμπειρία στο επικοινωνιακό μάρκετινγκ, και η προσφορά της στην ομάδα μας από την θέση του Γραφείου Τύπου ήταν και είναι ποιοτική και διαχρονική.

Τους ευχαριστούμε και καλούμε κάθε Συριανό και κάθε φίλο της ομάδας να σταθεί δίπλα μας στην νέα πορεία της.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares