Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 02:50

Νίκη κόντρα στην Τήνο για την Κ20 του Φοίνικα Σύρου

Με το… δεξί μπήκε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κ20 του Φοίνικα Σύρου, η οποία επικράτησε με 3-0 της Τήνου.

Η ομάδα του Γιώργου Αλτουβά μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό. Οι Συριανές ήταν καλύτερες και έφτασαν δίκαια στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Φοίνικας μπήκε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει από την αρχή… κεφάλι στο σκορ. Από εκεί και πέρα όσο ο χρόνος περνούσε οι Συριανές αύξαναν τη διαφορά και το 25-14 ήρθε σχετικά εύκολα.

Η ίδια εικόνα ήταν και στο δεύτερο σετ, όπου τα κορίτσια του Γιώργου Αλτουβά δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κι έκαναν το 2-0, μετά το 25-13.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι Συριανές έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχαν και πολύ καλή ψυχολογία με αποτέλεσμα το 25-9 να έρθει εύκολα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου Γιώργος Αλτουβάς μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για το παιχνίδι και τη νίκη του Φοίνικα επί της Τήνου, τονίζοντας ότι “αρχικά προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε κάποια νέα κορίτσια που ήρθαν στην ομάδα, ώστε να μπουν καλύτερα στον κλίμα του Φοίνικα. Θέλουμε να ενταχθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο αγωνιστικό και ψυχολογικό κλίμα της ομάδας. Αυτό θα μας βοηθήσει, έτσι ώστε να πάρει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση η ομάδα. Τώρα στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Τήνου πήγαν όλα καλά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, καθώς όλα έχουν τη δική τους σημασία. Στόχος μας είναι να μπούμε στο final four και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Πηγή: koinignomi.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares