Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2012 18:43

Με τη Νίκη Αιγινίου για το “3 στα 3″

panigirismou-zenia-koyrneta-kouroupi

Στις εγχώριες διοργανώσεις επιστρέφει αυτή την εβδομάδα η ομάδα μας, που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013 υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο “Δ. Βικέλας” τη Νίκη Αιγινίου, αύριο στις 19:00.

Η νεοφώτιστη ομάδα, που έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα μέχρι στιγμής (ειδικά στη νίκη επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη) αποτελεί λοιπόν το επόμενο εμπόδιο για τον Φοίνικα που θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα στα τρία παιχνίδια και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους δύο πολύ δύσκολους εκτός έδρας αγώνες της επόμενης εβδομάδας με Άρη (Τετάρτη 7/11) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης (Παρασκευή 9/11).

Πάτρας: “Οικονομία δυνάμεων γιατί ακολουθεί… γολγοθάς!”

Με το αυριανό παιχνίδι ξεκινά μία περίοδος… δοκιμασίας για την ομάδα μας, η οποία καλείται να δώσει έξι ιδιαίτερα δύσκολους και σημαντικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε 18 ημέρες, δηλαδή ένα ματς ανά τρεις μέρες. Ο Χρήστος Πάτρας καλείται να διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες του προκειμένου να μην υπάρξουν έντονα σημάδια κόπωσης που θα στοιχίσουν στην ομάδα βαθμούς. Αυτό επεσήμανε και ο ίδιος μιλώντας στο foinikasclub.gr ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

“Έχουμε πει από την αρχή της σεζόν ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι και αύριο με τη Νίκη Αιγινίου πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και πολύ προσεκτικά, ακόμα και στην ενέργεια που θα ξοδέψουμε σε κάθε σετ. Θέλουμε να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί και να μην έχουμε απώλειες. Πρώτα απ’ όλα βέβαια, κοιτάμε το αποτέλεσμα γιατί η Νίκη είναι μία επικίνδυνη ομάδα και μετά μας ενδιαφέρει να καταναλώσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο γιατί μ’ αυτό το ματς ξεκινάει ένας … γολγοθάς που θα διαρκέσει σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλα” επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας μας, για να προσθέσει στη συνέχεια:

“Είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά και νομίζω ότι θα ανταπεξέλθουμε τόσο στο αυριανό παιχνίδι, όσο και στο δύσκολο πρόγραμμα της συνέχειας. Θέλει ειδική διαχείριση το επόμενο διάστημα, αλλα θεωρώ ότι οι παίκτες είναι έμπειροι, καταλαβαίνουν τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θέλω να τους δω αύριο στο γήπεδο να εφαρμόζουν στην πράξη όλα όσα λέμε, όπως άλλωστε το έχουν κάνει σε πολύ καλό βαθμό στα προηγούμενα παιχνίδια”.

Νοκ-άουτ ο Ματσακόν

Το δυσάρεστο για τον τεχνικό της ομάδας μας είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ουμπέρτο Ματσακόν. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Κολομβιανού ακραίου αποδείχτηκαν πιο σοβαρές (πρόβλημα στο μηνίσκο) και ο αθλητής αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα όπου τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Όπως είναι λογικό, ο Χρήστος Πάτρας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για περίπου 20 μέρες, στερώντας του έτσι μία λύση για τον μαραθώνιο αγώνων που ακολουθεί.

* Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας που δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη του αγώνα (livescore με περιγραφή φάσεων) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 03/11/2012
19.00 (Star Κ.Ε.), Χαλκιοπούλειο, ΓΣ Λαμία – Παμβοχαϊκός, Μυλωνάκης – Ράπτης, Κομισάριος: Ανδρονικίδης
19.00, Μίλωνα, ΑΟΝΣ Μίλων – Άρης, Γεωργουλέας – Παπαδογούλας, Κομισάριος: Γεωργόπουλος
19.00, Σύρου, Φοίνικας Σύρου – Νίκη Αιγινίου, Καραμπέτσος – Μουλά, Κομισάριος: Διαμαντόπουλος
19.00, Μίκρας, Ηρακλής – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Γεωργιάδης – Αμασιάδης, Κομισάριος: Αντωνούλης
Κυριακή 04/11/2012
17.00, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – ΑΟ Κηφισιάς, Δεληκωστίδης – Βασιλειάδης, Κομισάριος: Κάλλης
Δευτέρα 05/11/2012
18.00 (Novasports), Ρέντη, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Γεροθόδωρος – Βαρθαλίτης, Κομισάριος: Βασιλειάδης

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares