Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 15:40

Volleyleague Γυναικών: Εκτός έδρας «μάχη» με τον Άρη για τον ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο κλειστό της Μίκρας (17:00) για την 8η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών με στόχο την τρίτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν.

Η αποστολή του ΑΟ Θήρας, που αναχωρεί αεροπορικώς σήμερα το μεσημέρι, συνοδεία αρκετών φίλων της, για τη «Νύμφη του Βορρά», αύριο το πρωί θα προπονηθεί στην έδρα του αγώνα.

Οι αθλήτριες του Α.Ο. Θήρας, που από πέρυσι «χτίζουν» μια επιτυχημένη παράδοση κόντρα στην γηπεδούχο, φιλοδοξούν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και με την 3η φετινή τους νίκη απέναντι σε ομάδες της Θεσσαλονίκης να εδραιωθούν στην κορυφαία της κατάταξης, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, από τις άλλες ομάδες.

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας, Ματέο Φρέσκι δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση του παιχνιδιού:

«Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και όλες οι αθλήτριες είναι συγκεντρωμένες στο αυριανό ματς με τον Άρη. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία «καυτή» έδρα, όπως αυτή στη Θεσσαλονίκη, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και να παλέψουμε για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares